Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2014 o 18:12
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

BMW predstavuje svoj najdrahší lak, ktorý stojí až 8-tisíc €!

TECH BMW
Uložiť Uložené

Mníchovčania majú v ponuke na pohľad pomerne nezaujímavo pôsobiaci, no neskutočne drahý lak!

BMW sa v dnešnej dobe netají tým, že ponúka približne 230 najrôznejších lakov karosérii. Nové, neraz zaujímave odtiene eviduje v prípade najnovších modelov z divízie M, či už zlatý Aurum Dust alebo "baby blue" Yas Marina Blue

Okrem toho, Mníchovčania vyšli na povrch s informáciou, že v rámci naozaj širokej škály momentálne ponúkaných lakov, je k dispozícii i špecialitka pod názvom Pure Metal Silver. V skutočnosti ide o odtieň, ktorý Bavori predstavili už pri predstavení faceliftu BMW M5, no až teraz vyšli so špecifikáciou na povrch. I keď to tak na prvý pohľad nevyzerá, jedná sa o lak, ktorý si v BMW cenia na neuveriteľných 8-tisíc €! Jeho podstatou je povrch pripomínajúci leštený hliník s jemne perleťovým a zároveň matným efektom. V čom však spočíva celá podstata povrchovej úpravy karosérie ako-tak prezrádza priložené video nižšie. 

 

BMW predstavuje svoj najdrahší lak, ktorý stojí až 8-tisíc €!

BMW predstavuje svoj najdrahší lak, ktorý stojí až 8-tisíc €!

Domov
Zdieľať
Diskusia