Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2014, 19:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jeremy Renner ako Hawkeye si zahrá v Captain America 3 po boku Chrisa Evansa či Scarlett Johansson

FILMY A SERIÁLY AVENGERS HAWKEYE
Uložiť Uložené

Obľúbený Hawkeye (Jeremy Renner), ktorý dostáva len málo priestoru si to všetko vynahradí v treťom Captainovi America, v ktorom sa s určitosťou objaví!

Jeremy Renner ako Hawkeye si zahrá v Captain America 3 po boku Chrisa Evansa či Scarlett Johansson

Ak ste si obľúbili postavu Hawkeya, môžete sa tešiť na rok 2016. Nie, nechystá sa jeho sólový film, avšak je viac-menej isté, že sa objaví v Captain America 3. Cameo mal mať aj v dvojke pri úteku Steva Rogersa z centrály SHIELDu, kde ho mal dolapiť a pošepkať do ucha, nech ho udrie čo najsilnejšie a rýchlo utečie, keďže ho sledujú. Predstaviteľ Hawkeya, Jeremy Renner bol však natoľko zaneprázdnený natáčaním iných filmov, že sa od tejto scénky upustilo.

V posledných týždňoch sme však dostávali informácie ako z neznámych informátorov, tak aj priamo od režisérov Winter Soldiera (bratia Jeremy a Anthony Russo) a zároveň tretej časti Capa, že by sa Hawkeye celkom reálne mohol objaviť v Captain America 3. Dnes to nepiamo potvrdil aj Jeremy Renner, keď povedal, že Hawkeye je všestranná postava a môže sa pohybovať v akejkoľvek časti Marvel Cinematic Universe, hlavne v Capovi 3. Dve obrovské žmurknutia hovoria za všetko. Nájdete ich v druhej polovici videa nižšie. V Captain America 3 tak uvidíme Nicka Furyho, Winter Soldiera, Black Widow, Falcona, samotného Captaina Americu (Steva Rogersa), Hawkeya, Mariu Hill a možno aj staručkú agentku Carterovú. Možno sa objavia aj iní hrdinovi či Coulson a tak ďalej. To by znamenalo, že uvidíme viac hrdinov, než v Avengeroch. Ak sa o komiksovky, predovšetkým Marvel zaujímate viac, lajknite Filmkult. Garantujem vám, že sa o MCU či DC filmoch dozviete úplne všetko.


Domov
Zdieľať
Diskusia