Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2014, 13:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Final Fantasy XV ukazuje nádherný svet, inovačný gameplay a okúzľujúcu grafiku

TECH
Uložiť Uložené

Rok po oznámení Final Fantasy XV, respektíve premenovaní FF XIII: Versus, tu máme nádherný trailer plný gameplay záberov, dychberúceho sveta, súbojov a úžasnej hudby. Ste pripravení na nové FF?

Final Fantasy XV ukazuje nádherný svet, inovačný gameplay a okúzľujúcu grafiku

Každoročná herná vystáva TGS (Tokyo Game Show) je v plnom prúde a prúdom sa z nej valia aj nové trailery. Keďže medzi nimi je ale aj Final Fantasy XV, usúdil som, že si samostatný článok jednoducho zaslúži. Či už preto, že na hru čakáme 8 rokov alebo preto, lebo vyzerá jednoducho prekrásne. Nie som fanúšik série, takisto si z čias prvej či druhej Playstation nepamätám, že by som tieto hry hral, takže nemôžem povedať, či sa jedná o odklon od zažitých tradícií. Ja som rád, že na minuloročnej E3 Square Enix odhalilo túto hru, respektíve premenovalo Final Fantasy Versus a posunulo vydanie na next-gen, aby tak nasledoval parádny trailer, gameplay a story video a dnes, konečne, aj táto dychberúca ukážka z hry.

Nedá sa nevšimnúť si krásnych detailov, dokonalej grafiky, príjemnej hudby či nových gameplay prvkov. Takto by som ale mohol pokračovať a zvyšok teda nechám na vašich očiach. Nabažiť sa týmto trailerom dá, pokojne si ho pozrite viackrát. Ohúria zvieratá na novej planéte, súboje, chémia medzi postavami (samozrejme, čo sa súbojov týka, o vzťahov toho veľa nevieme) a tak ďalej. Hra je vo vývoji (duh) a release date ešte známy nie je. Ak by ste si ale chceli pripomenúť, ako vyzerala pred 8 rokmi, sledujte toto video. Hra by mala vyjsť pre Xbox One a PS4, no človek si pri niekdajšom FF Versus naozaj nemôže byť istý ničím.

Domov
Zdieľať
Diskusia