Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2014, 14:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Hanks si znova zahrá profesora Roberta Langdona v Inferne!

FILMY A SERIÁLY TOM HANKS
Uložiť Uložené

Bestsellery, skvelé knihy od Dana Browna, v ktorých hrá hlavú úlohu Robert Langdon, opäť ožijú na plátne. Tom Hanks sa totižto vráti k postave harvardského profesora a natočí s Ronom Howardom Inferno!

Tom Hanks si zopakuje rolu Roberta Langdona! Harvardský profesor tentokrát stratí pamäť a k záchrane sveta mu pritom bude pomáhať Božská komédia od Dante Alighieriho. Teraz už s istotou viete, že ide o Inferno, dosiaľ poslednú knihu Dana Browna a zároveň asi aj najlepšiu. Pre fanúšikov série ide o skvelú správu, nakoľko o ďalšej knihe Browna sa stále mlčí. Hoci filmy výrazne strácajú za kvalitou kníh, stále sa jedná o príjemné spestrenie.


Natáčať sa začne už v apríli, pričom sa o film opäť postará Ron Howard (Rivali, Cinderella Man, Čistá duša), autor predošlých dvoch snímkov, Da Vinciho kód a Anjeli a Démoni. Scenár pripraví David Koepp, pričom film uvidíme v kinách asi v lete roka 2016. Tak čo, tešíte sa?

Tom Hanks si znova zahrá profesora Roberta Langdona v Inferne!
Domov
Zdieľať
Diskusia