Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2014 o 12:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to vyzerá, keď hrajú štvorhru v tenise traja hráči?

ŠPORT TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tenis obvykle nie je šport, v ktorom sa stretávame s kurióznymi situáciami. Ako sa však hovorí - výnimka potvrdzuje pravidlo a v tomto prípade to platí dvojnásobne.

Ako to vyzerá, keď hrajú štvorhru v tenise traja hráči?

Tenis obvykle nie je šport, v ktorom sa stretávame s kurióznymi situáciami. Ako sa však hovorí - výnimka potvrdzuje pravidlo a v tomto prípade to platí dvojnásobne. Keď ste si doteraz mysleli, že štvorhru musia hrať práve štyria tenisti, ste na omyle. Existuje totiž turnaj s názvom World Team Tennis, v ktorom okrem zaužívaných tenisových pravidiel, existujú aj isté výnimky. Jednou z nich je, že sa hrá na najväčší počet gemov v piatich setoch. Aj preto nastala počas zápasu situácia, kedy musela hráčka Taylor Townsendová ubehávať ihrisko sama, keďže svoju spoluhráčku trafila nekompromisne do hlavy tak silno, že už nebola schopná nastúpiť. Rekordný počet es a neuveriteľný aplaus divákov pri víťaznom bode osamotenej hráčky sprevádzali zápas až do konca. 

Ako to vyzerá, keď hrajú štvorhru v tenise traja hráči?

Domov
Zdieľať
Diskusia