Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2014, 20:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pavol Demitra nás rozplače v kinách, sledujte zábery z filmu 38

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hoci je náš hokejový hrdina, Pavol Demitra, už dlho po smrti, jeho odkaz naďalej pretrváva najmä v mladých a talentovaných hráčoch. Sledujte zábery z dokumentárneho filmu, ktorý nám priblíži život legendárnej 38.

Pavol Demitra nás rozplače v kinách, sledujte zábery z filmu 38

Smrť Pavla Demitru 7. septembra 2011 zasiahla celé Slovensko. A tak po viac než troch rokoch k nám príde biografická snímka o jednom z najlepších hráčov Slovenska, ktorý bol zároveň skvelým človekom, milujúcim otcom a manželom. Pavol Demitra znamenal pre Slovensko a svoju rodinu veľa. Snímok sa bude skladať najmä z rozhovorov, spomienok, pamätných momentov, atď. Uvidíme v ňom zábery z Paľovho súkromného života, jeho prvé hodiny strávené na ľade, humorné zážitky, no najmä smutné momenty, ktoré nám trailer veľmi neukazuje, za čo som rád. Predsa len, bude krajšie, keď sa emócie dostanú na povrch priamo pri sledovaní filmu, o ktorý sa postaral Dano Dangl, pričom ho cvakal aj z vlastného vrecka.

"Nechceme sa pozerať na športovca, chceme mať pred očami človeka, osobnosť. Dozvedieť sa viac o tom ako žil, čo čakal od života, na čom mu záležalo a čo dosiahol." - Dano  Dangl, producent a scenárista filmu. 


"Keď sa nám v hlave zrodili prvé myšlienky, najpodstatnejšie v tej chvíli bolo získať súhlas na ich realizáciu od rodiny a hlavne od manželky Paľa Demitru, Majky Demitrovej. Od Majky sme získali exkluzivitu na nakrútenie kinofilmu a významne prispela k realizácii celého projektu. Stala sa vlastne členom štábu, za čo jej veľmi ďakujeme."  - Dano Dangl, producent a scenárista filmu. V kinách od 11. septembra.

Pavol Demitra nás rozplače v kinách, sledujte zábery z filmu 38
Domov
Zdieľať
Diskusia