Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2014, 21:27
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

V GTA V pribudol brutálny Mercedes G 63 AMG 6x6!

TECH GTA V MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Po tom, ako vývojári priniesli nový online update, sa do hry, okrem iného, pridali nové vozidlá, vrátane brutálneho G 63 AMG 6x6.

V GTA V pribudol brutálny Mercedes G 63 AMG 6x6!

Ani najnovšie pokračovanie jednej z najznámejších konzolových a počítačových hier, GTA V, nie je výnimkou a rovnako ako v prípade predošlých častí, ani v 5-ke sa po naozaj veľkej mape nepreveziete s reálnymi automobilmi skutočných značiek. Dôvodov je samozrejme niekoľko, v neposlednom rade však vývojári nedisponujú licenciou zo strany automobiliek, nakoľko tie si neprajú, aby boli vozidlá s ich logami v hre rozbíjané a demolované do takej miery, ako sme v géteačku zvyknutí, respektíve nechcú, aby ich automobilmi boli zabíjaní ľudia, keďže táto hrá patrí medzi tie najnásilnejšie na trhu.

Aj napriek tomu však dobre vieme, že producenti hry boli reálnymi vozidlami inšpirovaný do naozaj veľkej miery, i keď na druhú stranu majú od skutočných modelov ďaleko. Môže za to fakt, že väčšina modelov dostala isté poznávacie znaky, či časti z viacerých automobilov naraz, preto neraz sa vozidlo spredu ponáša na úplne iné vozidlo z akého vychádzajú jeho zadné partie. Pravý automobilový fanúšik s vycibreným autičkárskym zrakom však vie jednotlivé vozidla hneď identifikovať a povedať, z ktorého vychádzajú. V celom bohatom carliste sa preto nachádza množstvo fejkových Mercedesov, BMW, Porsche a podobných automobilov.

Jedným z takých je aj terénne vozidlo nesúce názov Dubsta, ktoré si nemôže nikto pomýliť, keďže nejde o nič iné ako legendárnu a stále veľmi úspešnú triedu G od Mercedesu. Medzičasom, vývojári prišli s pomerne významným updatom pod názvom “I'm not a hipster”. Okrem iného, do hry pridali 7 nových upravených vozidiel, medzi ktorými je aj nový variant 6x6, práve pre vozidlo Dubsta. Samozrejme, nejde o nič iné ako o napodobeninu brutálneho Mercedesu G G63 AMG 6x6.

V GTA V pribudol brutálny Mercedes G 63 AMG 6x6!

 

V GTA V pribudol brutálny Mercedes G 63 AMG 6x6!

Domov
Zdieľať
Diskusia