Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2014, 23:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Majstrovstvá sveta začali výhrou Brazílie!

ŠPORT BRAZÍLIA FUTBAL NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Najväčšia športová udalosť vôbec je späť! Otvárací zápas Brazílie s Chorvátskom ponúkol podľa očakávania kopec skvelých futbalových momentov.

Majstrovstvá sveta začali výhrou Brazílie!

Ste so začiatkom Majstrovstiev sveta spokojní? Prvý zápas domácej Brazílie s namotivovaným chorvátskym výberom ponúkol kopec skvelých ale aj prekvapivých momentov. Najmä už známe a zimomriavky naháňajúce spievanie brazílskej hymny potešilo každého futbalové fanúšika. Snáď FIFE nebude vadiť veľké oduševnenie domácich ani v nasledujúcich zápasoch.

Videli sme krásne individuálne akcie kanárikov, vlastný gól Marcela či bojovnosť Oscara a krásny gól Neymara. Chorváti skvelo bránili a Scolariho zverenci rozhodne nemali nič ľahké. Najmä ich stred poľa na čele s Modričom pôsobí úctyhodne. Na radosť domácich sa po vymyslenej penalte po (ne)faule na Freda presadil z penalty po druhýkrát Neymar a zvyšoval tak na 2:1. Po väčšom tlaku Chorvátov však na konci zápasu došlo k chybe a Oscar, ktorý podával skvelý výkon počas celého zápasu, zakončil špicom po brejku nádherne k tyčke a dával tak na 3:1. Nakoniec sa tak prejavila sila favorita a očakávania. Túžba vyhrať dohnali Brazíliu k prvej výhre na MS, hoci Chorváti veru ďaleko od remízy neboli. Zápas rozoberať dnes nebudeme, nakoľko pravdepodobne neexistuje človek, ktorý by ho nevidel a zároveň čítal tento článok, že? Čo vravíte na jednotlivé individuálne výkony, respektíve kto bol najlepším hráčom?

Majstrovstvá sveta začali výhrou Brazílie!
Majstrovstvá sveta začali výhrou Brazílie!
Domov
Zdieľať
Diskusia