Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2014 o 13:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Siedmy zápas finále západnej konferencie medzi Hawks a Kings

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Finálová séria západnej konferencie NHL medzi Chicagom Blackhawks a Los Angeles Kings prináša zatiaľ hádam najkrajší hokej, plný nepredvídateľných zvratov a vyhrotených emócii.

Finálová séria západnej konferencie NHL medzi Chicagom Blackhawks a Los Angeles Kings prináša zatiaľ hádam najkrajší hokej, plný nepredvídateľných zvratov a vyhrotených emócii. Pre slovenských fanúšikov sú tieto zápasy atraktívne aj kvôli účasti troch špinavých silných mien našej reprezentácie. Na strane Hawks sa Majo Hossa pýši najväčším počtom asistencií, Gáborík z LA je ešte stále najlepším strelcom. Hrdinom série je aj Mišo Handzuš, ktorý zachránil Jastrabov pred vypadnutím gólom v predĺžení.

Siedmy zápas finále západnej konferencie medzi Hawks a Kings

Dnes v noci, presne o 2:05, je na programe zápas s poradovým číslom #7, ktorý rozhodne o postupujúcom tíme. Hawks sa už dokázali vyhrabať z nepriaznivej situácie, kedy prehrávali v sérii 3:1, no vďaka neuveriteľnej komplexnosti tímu a pravdepodobne s vypätím všetkých síl dokázali vyrovnať na 3:3. Posledné dve stretnutia a výhoda domáceho prostredia tak dávajú Chicagu malú psychickú výhodu. Je však isté, že tento zápas bude pre oba celky zatiaľ tým najťažším v sezóne.

Siedmy zápas finále západnej konferencie medzi Hawks a Kings

Dokáže sa podľa vás opäť Chicago Blackhawks prebojovať do finále alebo sa z postupu budú tešiť Kings s Mariánom Gáboríkom, ktorý by si tak v priamom boji o Stanley Cup zahral proti svojmu bývalému pôsobisku, NY Rangers?

Domov
Zdieľať
Diskusia