Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2013, 23:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Real Madrid na čele s Ronaldom a Baleom zničil Sevillu!

ŠPORT REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešný úžasný zápas medzi Realom Madrid a Sevillou ponúkol okrem 10 gólov aj nespočet zaujímavých situácií. Sleduj pozdrav Ronalda k Blatterovi!

Hoci Real nemusím a mnohí z vás to už vedia, to, čo predviedli hráči bieleho baletu dnes ma priam zabilo do zeme. Neuveriteľný Ronaldo s hattrickom a pozdravom pre Seppa Blattera po premenenej penalte (video nižšie), Bale s dvomi gólmi (prvý krásny, druhý tečovaný) a simulovaním, najlepší výkon Benzemu v sezóne, prekrásny gól Rakitiča, návrat Xabiho Alonsu a mnoho iného. Oslnili najmä penaltové rozhodnutia, kedy sme videli dve vymyslené penalty (ale asi boli vymyslené všetky), z toho jedna ostala nepremenená. Dnešný match bol proste úplne bláznivý. Hovoríte si, že tomu ešte chýbala červená karta? Nebojte sa, hráč Sevilly Mbia išiel po dvoch žltých pod sprchy. Ku kompletnému skóre ale predsa len niečo ostávalo. Tréner Los Blancos, Carlo Ancelotti, totižto musel tiež opustiť lavičku za príliš emotívne prežívanie počas odpískania penalty proti jeho tímu. Čo dodať? Je dosť možné, že som na niečo zabudol, v tomto zápase sa proste diali veci. Gratulujem hráčom Realu za skvelý útočný výkon a domácu výhru. Čo hovoríte na zápas vy?

Highlighty vám prinesiem hneď, ako nájdem niečo v dostatočnej kvalite.

Domov
Zdieľať
Diskusia