Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. septembra 2024 o 18:30
Čas čítania 2:02
Karolína Uličná

FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

MÓDA KONCERTY KULTÚRNE PODUJATIA V BRATISLAVE OUTFITY SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

V piatok prišli na oslavu vína, hudby a jedla stovky štýlových Slovákov.

Okrem obľúbeného guestivalu Ženy Víno Funk, ktorý sa koná v lete v pezinských viniciach, sa každoročne ľudia zabávajú aj na neobyčajnom evente s názvom Žúr. Tento rok sa konal v piatok 13. septembra na krásnom historickom zámku Šimák v Pezinku.

Pozlátené klenby, honosné lustre a dobové parkety tak ožili v rytme hudby od Rudeboys Radio, Tera Kòrá, S!RENE, Dreai či Jureša z Fallgrappu. Atmosféru zámku, dobrej hudby, kvalitného jedla a vína zvýraznili tiež outfity prítomných návštevníkov, ktorí posunuli úroveň podujatia ešte o úroveň vyššie.

Na zámku dominovala čierna farba, mokasíny, opätky, perly a čipkovaný vzor. Nepovinný dresscode „Dress to impress“ niektorí zvládli na výbornú a my ti prinášame pohľad na niekoľko outfitov, ktoré zarezonovali a skvelo vystihli celkový vibe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ŽVF (@zenyvinofunk)

Za málo peňazí, veľa muziky. Naša prvá respondentka mala topánky a sukňu zo sekáča, podväzky „od Vietnamca“ a kabát si požičala od babky. Aj napriek tomu, že celý look ju stál len pár eur, cítila sa „impressnuto“.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Biely outfit so zlatými doplnkami je stále dobrý nápad. Pri rozhovore nám ďalšia návštevníčka zámku prezradila, že priesvitným topom chcela navodiť „nahotu“ a že by jej skôr sedela téma Undress to impress. „Ja si myslím, že čo chvíľa budem nahá. Mne by to nevadilo. Trošku alkoholu, trošku správnych ľudí a všetko je fajn.“ To, či sa jej to v rámci večera podarilo, už nevieme.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Old money outfit v čiernych šatách, rukavičkách a s perlami skvelo doplnil aj účes ďalšej respondentky. „Keď sa povie dress to impress, nesmú chýbať perly. Always!“ Preto sa rozhodla do nich investovať. Na krku mala Vivienne Westwood perly za 550 €. Druhým najdrahším kúskom boli topánky za 200 € z butiku z Benátok.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Adidas topánky, čipkovaná sukňa zo Stradivariusu, tričko a opasok zo secondhandu a požičaná bunda. All black, casual a v jednoduchosti je krása.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Na Žúre sa objavili aj úplne netradičné kúsky. Matúš si svoj outfit na večer počas zimného septembra obzvláštnil bundou, ktorú vymenil od väzňa za tabak. Prezradil nám, že doma vlastní ešte jednu, v koženom prevedení. Matúš totižto pracuje na stráženom pracovisku, ktoré navštevujú aj ľudia vo výkone trestu.

Keď už ušetril na bunde, doprial si aspoň cool tenisky zo Street Sport Line za 200 €. Ide o model Nike Air Foamposite Pro Premium s potlačou asteroidov. Rovnako ako aj tričko pod bundou bolo od značky Nike.

Spýtali sme sa ho aj na retiazky na krku. Ich konkrétnu cenu nám však prezradiť nechcel, vraj ide o štvorciferné číslo.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Celočierny outfit respondentky na zábere nižšie krásne dopĺňal majestátny náhrdelník, ktorý dostala ako darček. Práve doplnky ako náhrdelník, náušnice a prstene sú niečo, čo pri tohtoročnej téme Žúru nemohlo chýbať.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Niekto si potrpí na farbách, iný na účese či doplnkoch. Respondentka však svoj outfit netradičným spôsobom spestrila prilepeným kondómom na mikine. „Je to detail, ktorým pútam pozornosť. Nič to nesymbolizuje.“

ženy víno funk
Zdroj: Refresher

Posledný respondent nás zaujal najmä farebnou košeľou, ktorú si urobil sám custom. Obyčajný kúsok z Asosu tak spravil neobyčajným. Do toho Carhartt rifle za 100 €, merch ŽVF za 25 € a topánky značky Clarks za 170 €.

ženy víno funk
Zdroj: Refresher
Späť
Zdieľať
Diskusia