Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2024 o 16:30
Čas čítania 5:28
Radka Klučárová

Guestival Ženy Víno Funk alebo keď sa Instagram stretne s realitou: štýloví ľudia, menu od michelinského kuchára a nadupaný lineup

Guestival Ženy Víno Funk alebo keď sa Instagram stretne s realitou: štýloví ľudia, menu od michelinského kuchára a nadupaný lineup
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely
ZAUJÍMAVOSTI FESTIVALY HUDBA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Organizátori guestivalu Ženy Víno Funk cielia na mladých ľudí, ktorí ocenia vysokú úroveň a sú za ňu ochotní si aj patrične priplatiť. V reportáži si prečítaš, ako vyzeral posledný ročník podujatia v pezinských vinohradoch.

Narodeninová párty pre pár desiatok kamošov sa rokmi pretavila do unikátneho podujatia, ktoré návštevníkom sľubuje úplne inú festivalovú atmosféru, na akú sú zvyknutí. Hneď na úvod ti prezradíme, že ak si ešte na tomto evente nebol a v budúcnosti uvažuješ nad jeho návštevou, pivo, langoš a arómu toitoiok rozhodne nečakaj.

Namiesto overenej klasiky sa Ženy Víno Funk snaží ponúknuť nadštandardné služby. Cieli na mladých ľudí, ktorí ocenia vysokú úroveň a sú za ňu ochotní si aj patrične priplatiť. Organizátori tentoraz na podujatie priniesli exkluzívne jedlo, lokálne víno a skvelých domácich aj zahraničných interpretov.

Punc akejsi exkluzivity chceli organizátori navodiť aj zdanlivo obmedzenou možnosťou nákupu lístkov. K nej sa dostanú účastníci minulých ročníkov a ľudia, ktorým odkaz na nákup lístka poskytne kamoš alebo známy. Každý z nich má k dispozícii len 10 miest.

ŽVF
Zdroj: Refresher

Dostupné linky na sociálnych sieťach sprístupňovali aj influenceri a známe tváre. Voľný prístup k nákupu napokon na pár hodín umožnili aj samotní organizátori. S troškou snahy sa tak na podujatie dostal každý záujemca.

Odporúčané
Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama 20. júna 2024 o 12:30

Festival každoročne organizujú v príjemnom prostredí pezinských vinohradov. Priznáme sa, že nás okrem hudby a atraktívneho prostredia navnadila aj vidina exkluzívneho jedla. Okrem spomínaného romantického prostredia ako plus hodnotíme aj lokalitu v relatívne ľahkej dostupnosti z Trnavy, Bratislavy a okolia.

V horúčave sa nám cesta zdala ako večnosť

Pre účastníkov z Bratislavy organizátori zabezpečili kyvadlovú dopravu. Cesta autobusom z bratislavskej autobusovej stanice priamo do areálu hotela Rozálka, ktorý sa nachádza len 400 metrov od miesta podujatia, bola súčasťou ceny lístkov. Z odchodovej zastávky v Bratislave autobus premával približne v polhodinovom intervale od 11.00 až do 17.45 h. Rovnakú možnosť dopravy naspäť do Bratislavy mali návštevníci aj v nočných hodinách po skončení podujatia.

Túto alternatívu dopravy veľmi chválime, tentoraz sme však kyvadlovku nevyužili a do Pezinka sme prišli autom. Rovnako ako viacerí ďalší ľudia, aj my sme zaparkovali vedľa hokejovej arény, odkiaľ to na miesto diania bolo len pár minút pešo, v horúčave sa nám však cesta zdala ako večnosť.

ŽVF
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely
Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné
50 €
Účtuje sa raz za rok
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 161495 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či sa oplatilo minúť 60 eur za jednodňový lístok.
  • Ako hodnotíme menu od michelinského kuchára.
  • Aký dojem na nás urobili návštevníci guestivalu.
  • Ako fungovalo cashless platenie v praxi.
Späť
Zdieľať
Diskusia