Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2024 o 12:11
Čas čítania 0:57
refresher team

Clash v problémoch? Kvôli hrozbám smrti sa od akcie dištancoval najväčší partner Prima COOL

Clash v problémoch? Kvôli hrozbám smrti sa od akcie dištancoval najväčší partner Prima COOL
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po kontroverznej tlačovej konferencii, na ktorej sa Samir Margina vyhrážal LGBT komunite smrťou, stratil turnaj svojho najväčšieho mediálneho spojenca.

„Presadím to, že vás tu bu**rantov budeme zabíjať. Budeme vás loviť. Budete lovná zver,“ kričal do mikrofónu na bizarnej tlačovej konferencii Clash of the Stars jeden z ich zápasníkov – Samir Margina. Niekoľko minút dookola opakoval svoje nenávistné prejavy bez toho, aby ho niekto z organizátorov prerušil.

Odporúčané
Český zápasník sa počas živého vysielania vyhrážal homosexuálom: Budem presadzovať, aby sme vás bu**rantov zabili Český zápasník sa počas živého vysielania vyhrážal homosexuálom: Budem presadzovať, aby sme vás bu**rantov zabili 31. júla 2024 o 11:04

Tí sa neskôr ospravedlnili, zrušili jeho zápas a priznali, že mali zasiahnuť skôr. Škoda však bola napáchaná, a zatiaľ čo samotného Samira už rieši kriminálna polícia, turnaj po kontroverzii na tlačovke prvýkrát prišiel o hlavného partnera. Spoločnosť Prima Cool totiž oznámila, že odstupuje od akejkoľvek účasti na Clash of the Stars.

V tejto chvíli nie je jasné, čo bude nasledovať. Ak dajú ruky preč od Clashu ďalší, mohlo by to spustiť reťazovú reakciu a celá organizácia by sa mohla dostať do veľkých problémov. Mnohí už logicky odsúdili zápasníkove slová, napríklad Fortuna. Ten však zatiaľ zostáva partnerom. Reakcia Primy je zatiaľ najsilnejšia a najvýraznejšia.

„Nemôžeme vylúčiť podozrenie z trestného činu, preto sa prípadom už zaoberajú kriminalisti,“ povedal pre Deník N hovorca pražskej polície Jan Daněk. Samir mal súťažiť v bizarnom zápase s tromi súpermi v mačacích prestrojeniach. Organizátori teraz hľadajú náhradu.

Domov
Zdieľať
Diskusia