Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti.
23. júla 2024 o 11:30
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

Prekonali sme strach z výšok a našli najkrajšie ubytovanie. Takto pokračovalo REFRESHER LETO na strednom Slovensku (REPORTÁŽ)

VIDEO CESTOVANIE REFRESHER LETO REFRESHER OBSAH REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Opäť sme objavili top miesta, ktoré určite musíš navštíviť.

Refresher Leto pokračuje na ďalšej zastávke. Z východu sme sa tentoraz presunuli na stredné Slovensko s tým istým cieľom – nájsť Slovenku alebo Slováka s najlepším letom. Zažili sme tu naozaj kadečo, od poriadneho adrenalínu, turistiky, splavu až po netradičné ubytovanie, ktoré nás naozaj očarilo.

Prvý deň Refresher Leta na strednom Slovensku sme sa prebudili v Kremnici. Tu (konkrétne na Skalke) nás čakala turistická atrakcia, pri ktorej mal náš moderátor Michal Totka stiahnutý žalúdok a nevedel dýchať – prejsť 78-metrový most vo výške až 45 metrov. „To bolo také krásne, také cool, ja by som išla ešte raz, môžeme ísť späť,“ opísala atrakciu naša Valéria, ktorá si očividne tento most najviac užila.

Na druhý deň sme sa zahrali na rafťákov, a to v Brusne, kde sme „bojovali“ s riekou Hron a okolitými konármi. No a po úspešnom splave sme si povedali, že si zaslúžime poriadny oddych. Ten sme našli na Liptovskej Mare v ubytovaní houseboat Aquachill, kde sme si dopriali relax vo vyhriatej kadi (a okrem iného sme sa pokochali krásnym výhľadom). „Najlepšie leto mám práve preto, lebo som si našiel prácu, ktorá ma baví, a môžem robiť radosť druhým,“ prezradil nám majiteľ houseboatu.

📡 Vieš o tom, že: Vďaka O2 a jeho 5G sieti sme mohli byť stále online, a tak pravidelne informovať našich čitateľov o Refresher Lete cez Instagram stories. Ak chceš aj ty mať rýchle internetové pripojenie, pozri si mapu 5G pokrytia a to, ktoré zariadenia podporujú túto sieť.

No a čo sme robili ďalší deň? Zajazdili sme si na ferrate a vodných skútroch, ktoré Val vychválila do nebies: „Toto je extrém. Toto je najlepší zážitok za leto a vôbec za letá, hej.“ Okrem iného sme si opäť dali prechádzku po prírode, preskúmali sme Jánošíkove diery a dali si 5-hodinovú turistiku po Súľovských skalách. To, ako prebiehalo toto naše dobrodružstvo na strednom Slovensku, si pozrieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia