Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
16. júla 2024 o 15:00
Čas čítania 1:07
Sponzorovaný obsah

Prehrali sme proti východniarom a „roztrhali“ nás v stanovom mestečku. Takto vyzeralo REFRESHER LETO 2024 na východe (REPORTÁŽ)

VIDEO REFRESHER LETO REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Zistili sme, že naozaj milujeme Šíravu.

Refresher Leto je späť. Opäť sme sa rozhodli precestovať celé Slovensko od východu až na západ s jedným cieľom – nájsť Slovenku alebo Slováka s najlepším letom. Odštartovali sme svoju púť na východnom Slovensku, kde sme zažili mega párty a našli zaujímavé miesta, ktoré rozhodne musíš vidieť. Ako to dopadlo?

Prvý deň sa začal vo Vranove nad Topľou, kde sme sa boli pozrieť na nádherný lom v Skrabskom. „Vyzerá to brutálne, úplne jak v Taliansku, uveril by som, že to je more,“ opísal lom náš moderátor Michal Totka. Potom sme pokračovali na Domašu, kde sme stretli Artura, ktorý nám prezradil, že najlepšie leto zažíva práve na tejto vodnej ploche. No a my sme si, samozrejme, nemohli nechať ujsť wakeboarding, ktorý sme si rozhodne užili.

📡 Vieš o tom, že: Vďaka O2 a jeho 5G sieti sme mohli byť stále online, a tak pravidelne informovať našich čitateľov o Refresher Lete cez Instagram stories. Ak chceš aj ty mať rýchle internetové pripojenie, pozri si mapu 5G pokrytia a to, ktoré zariadenia podporujú túto sieť.

Následne sme zamierili na Šíravu, kde sme si dopriali zaslúžený wellness. Okrem iného sa práve vtedy v okolí konala veľká párty v moteli Kamenec, kde sme rozhodne nemohli chýbať. Medzi návštevníkmi sme našli aj Dávida, ktorý nám dal private tour areálu motela a umožnil nášmu Mišovi zatancovať priamo na hlavnom stejdži.

Je známe, že akcie na východe bývajú naozaj intenzívne. Preto sme si šli trošku oddýchnuť do Boršianskeho lesa s krásnou prírodou, mokraďami a vínnym festivalom, kde sme zakončili tretí deň Refresher Leta na východe. No určite si pozri celú reportáž, kde sa dozvieš, čo všetko sme stihli zažiť za niekoľko dní, a ešte k tomu budeš mať tipy na zaujímavé miesta.

Domov
Zdieľať
Diskusia