Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
29. mája 2024 o 9:30
Čas čítania 1:19
Sponzorovaný obsah

Bejba z Ruže pre nevestu prezradila, či išla hľadať do šou lásku a koľko dostala za účinkovanie vo Farme (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

Okrem pikošiek sa dozvieš, ako si spravíš ceremoniálny glam make-up na odovzdávanie ruže.

Pokiaľ je Ruža pre nevestu tvojou guilty plesure, Beáta Rusňáková alias Bejba nie je pre teba neznámym menom. Bývalá účastníčka prvej sezóny populárnej reality šou ti v tomto diele Make-Up & Gossip ukáže, ako sa slávnostne namaľovať na ceremoniál odovzdávania ruže.

Pred samotným líčením Bejba prezradila, že sa nezaobíde bez dokladov, balzamu na pery, zmatňujúcich utierok, vreckoviek, kefky na mihalnice a parfumu. Prvým krokom ku glam looku je poriadna hydratácia pokožky – Bejba použila toner a krém, Linda zvolila okrem krému aj podkladovú bázu Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth.

Keďže je toto slávnostné líčenie viac výrazné, nanes si na pleť taký make-up a korektor, ktorý má väčšiu kryciu schopnosť. Následne použi hnedú tyčinku na vytvorenie kontúr – Bejba si s ňou opticky zúži aj nos. Na líca si daj dva „ťuky“ lícenkou Maybelline Cheek Heat, ktorá dodá tvojej tvári fresh vzhľad.

No a aký by to bol glam bez výrazných očí? Bejba preferuje paletku s hnedými až čerešňovými odtieňmi. Začni bledohnedým tieňom, ktorý si aplikuj štetcom do kútika oka. Potom zvoľ podobný svetlohnedý tieň, ktorý nanes od stredu kútika oka až po obočie. Keďže je to ceremoniálny make-up, trblietavý tieň na celých očných viečkach je rozhodne must-have.

Pokiaľ nenosíš umelé mihalnice a hľadáš maskaru, ktorá dodá tvojim riasam krásny objem, novinku Maybelline Lash Sensational Firework si zamiluješ.
Maybelline lash sensational firework

„Čerešničkou“ celého looku je červený rúž, ktorý je podľa Bejby záchranou make-upu. Linda použila tekutý rúž Maybelline SuperStay Matte Ink, ktorý dá tvojim perám krásnu intenzívnu farbu až na 16 hodín.

Počas líčenia sa Bejba s Lindou rozprávali o tom, ktorý ženích z Ruže pre nevestu sa im viac páči. „S Radkom som mala možnosť stráviť čas na Srí Lanke a bol úplne super, pôsobil mužne a vyspelo,“ prezradila Bejba.

Okrem iného odhalila, ako fungujú podmienky šou, kedy sa začala jej cesta za „influencerstvom“, koľko dostala z prvú spoluprácu a čo si na sebe dala kozmeticky upraviť. Celý postup na make-up look a pikošky zo života Bejby nájdeš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia