Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. decembra 2023, 14:38
Čas čítania 1:01
Samuel Barienčík

Bratislavský Cubicon sa vyjadril ku kauze „glory hole“. Zamedzili tomu, aby údajný sex cez stenu ohrozoval deti

Bratislavský Cubicon sa vyjadril ku kauze „glory hole“. Zamedzili tomu, aby údajný sex cez stenu ohrozoval deti
Zdroj: Wikimedia/Wizzard
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA NÁKUPNÉ CENTRÁ V BRATISLAVE SEX/LIFE
Uložiť Uložené

Nákupné centrum sa vraj o údajnom sexe cez stenu dozvedelo náhodne.

V utorok sme informovali o tom, že si viacerí obyvatelia Bratislavy v nákupnom centre Cubicon v Mlynskej doline všimli vyvesený oznam, na ktorom bolo napísané: „Upozorňujeme všetkých priaznivcov glory hole, že ak budete pokračovať, vaše tváre budú zverejnené na fasáde OC.“

Odporúčané
Kamery v Bratislave zrejme zachytili verejný sex cez dieru v stene. Nákupné centrum hrozí, že zverejní tváre výtržníkov Kamery v Bratislave zrejme zachytili verejný sex cez dieru v stene. Nákupné centrum hrozí, že zverejní tváre výtržníkov 19. decembra 2023, 16:14

Obchodný dom tým poukázal na to, že výtržníci boli zrejme zachytení aj na kamere. Refresher v snahe získať stanovisko a objasnenie tejto situácie kontaktoval zástupcov nákupného centra Cubicon.

cubicon
Zdroj: Instagram/@demotivacia

V stredu sme prijali exkluzívne stanovisko obchodného centra. Na otázky, čo sa v Cubicone dialo a či naozaj plánujú zverejňovať tváre dotyčných osôb, sme dostali stručnú odpoveď. Nákupné centrum priznalo, že sa o údajnej sexuálnej praktike v ich priestoroch dozvedelo náhodne.

„O tom, že údajne dochádza k praktikám sexuálneho zamerania na verejných toaletách v obchodnom centre Cubicon, sme sa dozvedeli náhodne. V prvom rade sme urobili všetky opatrenia, aby sa v týchto údajných a nepotvrdených praktikách nepokračovalo a aby v prvom a najvyššom rade neboli ohrození mladiství a deti. Došlo taktiež k poškodeniu majetku obchodného centra neznámym páchateľom.“ 

Obchodné centrum ďalej dodalo, že ešte nie je úplne preukázané, že k daným praktikám naozaj došlo, resp. dochádza, a zdôrazňujú, že urobili všetko preto, aby tomu zabránili. Bezpečnosť detí je podľa ich slov ich hlavnou prioritou.

Zaužívaný erotický termín glory hole (v preklade svätá alebo aj šťastná diera) označuje otvor alebo dieru v stene (prípadne v priečkach, v kabínkach či medzi stenami na verejných toaletách), prostredníctvom ktorých prebieha nejaká sexuálna aktivita (vo väčšine prípadov orálny sex). Glory holes sa často nachádzajú v gay kluboch a sex cez ne je väčšinou anonymný.

Tzv. „glory hole“ na verejných toaletách.
Tzv. „glory hole“ na verejných toaletách. Zdroj: Ilustračná foto: Reddit/@predsvols
Domov
Zdieľať
Diskusia