Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. decembra 2023, 16:14
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Kamery v Bratislave zrejme zachytili verejný sex cez dieru v stene. Nákupné centrum hrozí, že zverejní tváre výtržníkov

Kamery v Bratislave zrejme zachytili verejný sex cez dieru v stene. Nákupné centrum hrozí, že zverejní tváre výtržníkov
Zdroj: Wikimedia/Wizzard
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA NÁKUPNÉ CENTRÁ V BRATISLAVE
Uložiť Uložené

K sexuálnej praktike známej ako „glory hole“ vraj v Cubicone dochádza pravidelne.

V bratislavskom nákupnom centre Cubicon hneď vedľa študentského mestečka v Mlynskej doline v mestskej časti Karlova Ves je posledné dni rušno. Obyvatelia hlavného mesta si totiž v obchodnom dome všimli vyvesený varovný oznam, ktorý upozorňuje na údajný opakovaný verejný koitus v priestoroch Cubiconu.

V ňom zástupcovia Cubiconu hrozia tým, že zverejnenia tváre ľudí, ktorí údajne mávajú v obchodnom dome sex. Na bizarný oznam upozornili aj známi slovenskí influenceri ako Demotivácia či Rosh.

„Prečo beriete študentkám z regiónov možnosť privyrobiť si?“ humorne reagoval známy memečkár Demotivacia na Instagrame, kde označil profil Cubiconu. Reagoval tým na fakt, že bratislavský obchodný dom sa nachádza v blízkosti najväčších slovenských vysokoškolských internátov, a naznačil, že delikventmi môžu byť študenti.

„Upozorňujeme všetkých priaznivcov glory hole, že ak budete pokračovať, vaše tváre budú zverejnené na fasáde obchodného centra,“ uviedol Cubicon v ozname. Poukázal tým na to, že daný sexuálny akt, ako aj výtržníci boli zrejme zachytení aj na kamere.

cubicon
Zdroj: Instagram/@demotivacia

Zaužívaný erotický termín „glory hole“ (v preklade svätá alebo aj šťastná diera) označuje otvor alebo dieru v stene (prípadne v priečkach, v kabínkach či medzi stenami na verejných toaletách), prostredníctvom ktorých prebieha nejaká sexuálna aktivita (vo väčšine prípadov orálny sex). Glory holes sa často nachádzajú v gay kluboch a sex cez ne je väčšinou anonymný.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Refresher v snahe získať stanovisko a objasnenie tejto situácie kontaktoval zástupcov nákupného centra Cubicon. Tí síce prisľúbili, že vyjadrenie dodajú písomne formou e-mailu, no napokon k incidentu neposkytli žiadne bližšie informácie. V prípade zaslania vyjadrenia budeme článok aktualizovať.

 
Uverejnil/-a @dragonrosh
Zobraziť v Threads

Domov
Zdieľať
Diskusia