Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2023, 11:27
Čas čítania 1:32
Martin Adam Pavlík

Kickboxer Sivák sa vyjadril k bitke v Košiciach: Provokatér bol asi sfetovaný. Štve ma, čo sa stalo tomu vozičkárovi

Kickboxer Sivák sa vyjadril k bitke v Košiciach: Provokatér bol asi sfetovaný. Štve ma, čo sa stalo tomu vozičkárovi
Zdroj: OKTAGON MMA, Instagram/@mmamemesskcz
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY RFA VÁCLAV SIVÁK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Poznáme stanovisko českého zápasníka. Poukázal aj na nové video, na ktorom vidieť, kto v skutočnosti rozpútal celý konflikt.

Druhého decembra na turnaji RFA 14 v Košiciach došlo k hromadnej fyzickej potýčke, do ktorej sa zapojil aj český zápasník Vašek „Bad Boy“ Sivák so svojím tímom. Počas nej Sivák údajne prevrátil z invalidného vozíka bývalého zápasník Štefana Bazsóa, ktorý je na invalidnom vozíku, pretože mu lekári museli amputovať obe nohy a pre opuch mozgu taktiež odstrániť časť lebky.

Odporúčané
Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil Známy kickboxer v Košiciach vraj zhodil na zem vozičkára a opľul jeho priateľku. Podľa promotéra RFA sa len bránil 4. decembra 2023, 17:58

K šarvátke sa vyjadrili sestra a priateľka hendikepovaného muža, podľa ktorých ju vyvolal práve Čech ešte pri vstupe do arény. Refresher však oslovil aj promotéra organizácie Borisa Marhanského, ktorý prezradil, že český neporazený šampión organizácie konflikt nezačal a len sa bránil.

Ako píše portál MMA v hrsti, k incidentu sa vyjadril už aj Václav Sivák. „Toho človeka som videl prvýkrát. Neviem, kto to bol a prečo si vybral práve mňa za svoj terč. Podľa mňa bol sfetovaný a navyše aj opitý,“ povedal o mužovi, ktorý za ním prišiel počas odchodu z klietky zo šatne a začal provokovať, ako vidno na ďalšom zverejnenom videu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @mmamemesskcz

 

Keby mi to urobil na ulici, prešiel by som iba okolo

„Nikdy som sa nikomu nesmial, kto je postihnutý, a navyše toho človeka na vozíku som dovtedy ani nepoznal a štve ma to, že naňho niekto spadol. Rozumný človek vie, že to som nezavinil ja. Otec by ma zabil, ak by som sa akokoľvek vysmieval niekomu na vozíku alebo doňho rýpal,“ vysvetľoval Sivák.

„Nech si jeho okolie nevymýšľa, chce si na mojom mene získať kredit. My sme išli do šatní. Ja som grázel, ale z inej stránky. Toto ide za hranice, čo si dovolili. Keď má človek adrenalín v krvi, tak sa nemôžete diviť, že je iný. Nemôžete ho zastavovať po jeho ťažkom vyhranom zápase,“ pokračoval.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

„Keby mi to urobil na ulici, prešiel by som iba okolo, blbca. Ale uvedomujem si, prečo bola taká veľká sledovanosť. Bolo to tým, že som tam ja. Nenechám do seba búchať a ani po sebe kričať. Keď budú makať ako ja, môžu mať takisto úspechy,“ vravel Sivák.

„Je mi ľúto, že sa človek, ktorý je obmedzený pohybom, musel pripliesť do tejto šarvátky, ani ja som ju neplánoval. Rád ho zoberiem von, napríklad na obed. Počul som, že je to bývalý zápasník, a podporím ho do života mentálnym prístupom, priveziem mu niečo na preležaniny a bolesti,“ dodal zápasník na záver.

Vašek Sivák.
Vašek Sivák. Zdroj: Fortuna
Domov
Zdieľať
Diskusia