Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2023, 10:29
Čas čítania 0:45
Radka Klučárová

Bývalé milenky Vémolu sa pobijú v klietke. Obe s ním spávali počas jeho vzťahu s Lelou, chcú si vyriešiť starý spor

ŠPORT KARLOS VÉMOLA MMA ONLYFANS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Počas tlačovky došlo aj k bizarnému momentu, keď sa neznámy muž z publika prihlásil, či si môže chytiť prsia Onlyfans modelky Kafuu.

V MMA zápase organizácie Red Face sa proti sebe stretnú dve bývalé milenky českého zápasníka Karlosa „Terminátora“ Vémolu Denise Ayverdi a Zdeňka „Lulu“ Černá. 

S „Terminátorom“ mali pomer počas jeho vzťahu s Lelou 

Obe ženy spája medializovaná aféra s MMA bojovníkom a početné vylepšenia. Pomer s Vémolom mali už počas jeho vzťahu so súčasnou manželkou, playmate modelkou Lelou Ceterovou. 

„Prijala som výzvu od Lulu. Asi všetci tušíte prečo, je medzi nami dlhoročný spor,“ povedala Denise. „Obe sme s ním randili v rovnakom čase. Netušila som, že má ešte niekoho iného okrem Lely. Nemusíme sa. Je to už pár rokov. Dúfam, že si to teraz dokážeme vyrozprávať,“ vysvetlila na tlačovej konferencii Zdeňka Černá. 

Na staredowne dvojice súperiek sa zúčastnila aj Onlyfans modelka a tvár organizácie Red Face Kafuu, vlastným menom Anna Hamannová. Počas tlačovej besedy došlo aj k bizarnému momentu, keď sa neznámy muž z publika prihlásil, či si môže chytiť jej prsia. „Myslím si, že nič neucítiš, ale pokojne poď,“ reagovala na to Kafuu.

Stretnutie medzi bývalými rivalkami sa uskutoční 9. decembra v pražskej UNYP Aréne, známej aj ako Aréna Sparta.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RED FACE (@redface.cz)

Domov
Zdieľať
Diskusia