Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. októbra 2023, 12:50
Čas čítania 0:50
Lukáš Čelka

Česká Onlyfans modelka Kafuu uteká pred upírom, ktorý s ňou chce mať sex. Po Hafo prichádza s ďalším bizarným klipom

HUDBA ONLYFANS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Spoločný singel Hafo, ktorý Franka Wild a Kafuu vydali ešte minulý rok, sa stal rýchlo virálnym. Teraz sa úspech pokúšajú zopakovať.

„Dex, dex, dex, chce mať so mnou sex. Chce ma do postele a vysať ma na ex,“ takto znie primitívny, ale zároveň chytľavý refrén s výrazným autotunom novej spolupráce českého speváka Franka Wilda a známej autorky šteklivého obsahu Kafuu.

Kontroverzný klip Hafo, ktorý spolu dvojica pripravila ešte v decembri minulého roka, sa rýchlo stal virálnym, a tak sa tento úspech pokúsili zopakovať. Onlyfans modelka v ňom tentoraz už nestvárňuje poslušného psíka, ale obeť nadržaného upíra Dexa (v hlavnej úlohe Frank Wild), ktorý s ňou chce celú noc nielen tancovať, ale aj „prc*t“.

Odporúčané
Onlyfans modelka na vôdzke aj skladba venovaná vagíne interpretky: toto je 7 najviac cringe klipov, ktoré pohoršili Slovákov Onlyfans modelka na vôdzke aj skladba venovaná vagíne interpretky: toto je 7 najviac cringe klipov, ktoré pohoršili Slovákov 2. októbra 2023, 9:30

Halloweensky ladený vizuál plný infantilnosti a perverzností sa opäť veľmi rýchlo zaradil do trendov na Youtube, kde sa momentálne drží na druhej priečke v kategórii hudba. Napriek veľkej sledovanosti však dostáva od ľudí aj množstvo kritiky. 

„Máte skrytý talent, tak ho nechajte skrytý,“ píše pod videoklip jeden z používateľov Youtubu. Niektorí z benevolentnejších komentujúcich, naopak, vyzdvihujú Kafuu v pozícii speváčky a chvália jej výkon. 

Hoci nepoznáme presnú motiváciu modelky spolupodieľať sa na klipoch ako Hafo či Upír Dex, môžeme len hádať, že z jej strany ide o snahu zviditeľniť sa a spropragovať si svoj šteklivý obsah na Onlyfanse. Ak je naša teória správna, ide jej to nadpriemerne dobre.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FRANK WILD (@frankwild)

Domov
Zdieľať
Diskusia