Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2023, 18:13
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Ondřej Novotný o promotérovi Clash of the Stars: Keď sa stretávaš s debilmi, staneš sa debilom

Ondřej Novotný o promotérovi Clash of the Stars: Keď sa stretávaš s debilmi, staneš sa debilom
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAUJÍMAVOSTI CLASH OF THE STARS BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA ONDŘEJ NOVOTNÝ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Promotér Oktagonu MMA sa tvrdo obul do konkurenčnej organizácie.

V najnovšej časti podcastu MMA Letem světem si promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný nebral servítku pred ústa, keď prišla reč na ďalšiu českú bojovú organizáciu Clash of the Stars (COTS) plnú rôznych bizarností a kontroverzných osobností. Vyjadril sa k poslednému sobotňajšiemu turnaju.

„Nevidel som to, stále nepoznám tých ľudí a dnes som zasypaný rôznymi videami, ako si tam ‚Miss Problem‘ ľahne (zápasníčka Michaela Dostálová, ktorá kvázi rezignovala počas zápasu s Veronikou Zajícovou, pozn. redaktora). Neviem, čo sa stalo. Ďalej som videl, ako ten idiot (Aleš „Psychopat“ Bejr, pozn. redaktora) napálil Le Syho,“ reagoval na viacero incidentov, ktoré opäť otriasli akciou COTS.

Narážal na rozporuplný výsledok zápasu Dostálovej s Veronikou Zajícovou, ktorý sa skončil prekvapivo a nepochopiteľne bez výsledku (No contest), a tiež na moment, keď Bejr vrazil päsťou Le Symu v pauze medzi zápasmi. Následne sa strhla bitka, Bejra odviedla ochranka a Le Sy vybuchol s tým, že keď ho najbližšie zbadá, vrazí mu naspäť.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

„Presne na tom Tomášovi to vidíš, keď si s debilmi, stretávaš sa s debilmi a žiješ s debilmi, tak sa staneš debilom. Potom tam začneš vykrikovať, že pri prvej možnej príležitosti mu vrazíš na ulici, čo sa, samozrejme, stať nemôže, a nechceš sa takto správať. Tí ľudia ti za to ešte začnú tlieskať,“ nešetril kritikou Novotný. „Dostávaš sa na úroveň, kde ako človek vôbec nechceš byť,“ dodal.


Domov
Zdieľať
Diskusia