Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. augusta 2023, 17:01
Čas čítania 1:26
Denisa Šútorová

VIDEO: V najnovšej kampani značky BOSS hviezdi Khaby Lame aj Gigi Hadid. Bossom sa vraj nenarodíš, no takto sa ním môžeš stať

MÓDA KAMPAŇ KHABY LAME MÓDA
Uložiť Uložené

Ako boss sa vraj nemôžeš narodiť, no rozhodne sa ním môžeš stať. Podznačka Huga Bossa stavila v najnovšej kampani na hviezdne mená aj emócie. V sérii videí tak zdieľajú svoje kariérne príbehy najznámejšie mená šoubiznisu.

Podznačka Huga Bossa BOSS sa už dekády vyznačuje eleganciou, čistými líniami a moderným štýlom, ktorý sa mnohokrát nesie v znamení tichého luxusu, teda známou estetikou quiet luxury. Výnimkou nie je ani kampaň k najnovšej kolekcii jeseň/zima 2023, ktorá ešte viac ako dizajnom zaujme práve hviezdnym obsadením. Na zozname nechýbajú Gigi Hadid a Naomi Campbell, Suki Waterhouse či kolumbijský spevák Maluma. Pozornosť však predovšetkým vzbudilo najznámejšie meno Tiktoku Khaby Lame, ktorý sa vo svojom instagramovom feede pochválil účinkovaním v kampani.

„Ver vo svoje sny,“ napísal k popisu príspevku. „Počas pandémie som stratil prácu, tak som si povedal, prečo nerobiť vec, ktorú mám zo všetkého najradšej? A to je robiť videá a prinášať ľuďom úsmev. Veľmi sa teším, že som tento cieľ dosiahol,“ hovorí v inšpiratívnom videu s dobre známym sloganom značky: „Bosses aren't born, they're made“. Práve ten ti odkazuje, že ako boss sa nemôžeš narodiť, ale rozhodne sa ním môžeš stať.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

Tiktoker označil svoje video hashtagom „BeYourOwnBoss“ (buď svoj vlastný boss), ktorý je ďaľším mottom najnovšej kampane. Tá so sebou totiž prináša sériu videí, v ktorých hviezdy odhaľujú inšpiratívne kariérne príbehy a spomínajú si na momenty, ktoré pomohli definovať to, kým sú dnes. Na emotívnosti však pridáva aj ikonická skladba od Tupaca – Changes, ktorá sa prekrýva s úryvkami pôvodnej sklaby Bruca Hornsbyho a skupiny The Range, The Way It Is.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)

Cieľom kampane, ktorú nafotil Mikael Jansson pod kreatívnym vedením Treya Lairda a agentúry Team Laird, je, samozrejme, posilniť globálnu príťažlivosť značky. Vďaka účinkovaniu Khabyho bude značka BOSS s veľkou pravdepodobnosťou v kurze aj v prípade generácie Z.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Kolekcia jeseň/zima 2023 prináša spojenie sofistikovaných textúr s uvoľneným a so sviežim nádychom. K minimalistickým líniám sa pridávajú aj oversize strihy a farebná paleta inšpirovaná obdobím jesene (biela, ťava hnedá či čierna).

Značka Boss predstavuje novú kolekciu na jeseň/zima 2023. V kampani sa ocitla Gigi Hadid aj najznámejšie meno TikToku Khaby Lame.Značka Boss predstavuje novú kolekciu na jeseň/zima 2023. V kampani sa ocitla Gigi Hadid aj najznámejšie meno TikToku Khaby Lame.Značka Boss predstavuje novú kolekciu na jeseň/zima 2023. V kampani sa ocitla Gigi Hadid aj najznámejšie meno TikToku Khaby Lame.Značka Boss predstavuje novú kolekciu na jeseň/zima 2023. V kampani sa ocitla Gigi Hadid aj najznámejšie meno Tiktoku Khaby Lame.
Zobraziť galériu
(8)

V línii, ktorá je už teraz dostupná na oficiálnej stránke, však pozorujeme aj výrazné zastúpenie nadčasových šedých tónov, ktoré celému lookbooku pridávajú na vznešenosti a luxuse. Okrem pánskych kostýmov sú skvostom na zozname dámske oblekové vesty, roláky a sezónne kabáty. Práve tie odkazujú na kvalitné krajčírstvo a výborný módny vkus.

Domov
Zdieľať
Diskusia