Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2023, 8:15
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Momov rap je vzácny, v novej skladbe prináša unikátny drill priamo z Paríža. Chystá nový projekt?

HUDBA HUDOBNÉ NOVINKY MOMO RAP SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Hudbu k novinke mu robil francúzsky producent Ysos a o choreografiu sa postaral Laci Strike.

Momo nestagnuje, práve naopak. V novej skladbe s názvom Rare rapuje o svojom vzácnom prednese a prináša v nej špecifické drillové melódie, o ktoré sa postaral francúzsky hudobný producent Ysos.

„Drill z Paríža nemá konkurenciu!“ hovorí Momo o subžánri založenom na pomalom tempe, temnom zvuku, tučných elektronických 808 bicích a priamočiarych textoch, ktorý posledné roky zásadne dominuje svetovej rapovej scéne.

Nový singel v spolupráci s mladým talentovaným parížskym beatmakerom vydal so sprievodným videoklipom, ktorý režíroval Juraj Škula. Okrem Moma rapujúceho v kukle a prevážajúceho sa autom po Bratislave v klipe vystupuje aj skupina Street Dance Academy tancujúca na čele s Lacim Strikeom, ktorý sa postaral aj o samotnú choreografiu. Singel by mal vyjsť na streamovacích platformách v priebehu štvrtka.

V rapových kuloároch sa teraz špekuluje o tom, že by malo ísť práve o titulnú skladbu k Momovmu pripravovanému EP. Necháme sa teda prekvapiť, čo má pre nás petržalský raper ešte pripravené, no podľa všetkého sa môžeme tešiť na ďalšiu Momovu evolúciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia