Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2023, 11:11
Čas čítania 1:18
Martin Adam Pavlík

Gábora Borárosa už vyšetruje polícia. Stávková spoločnosť podala trestné oznámenie na kontroverzný MMA zápas

Gábora Borárosa už vyšetruje polícia. Stávková spoločnosť podala trestné oznámenie na kontroverzný MMA zápas
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT FABRIQ MMA GÁBOR BORÁROS MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Príde slovenská MMA hviezda predsa len o kariéru?

Podľa českého novinára Roberta Rampu z portálu iDNES.cz stávková spoločnosť Tipsport už podala trestné oznámenie na MMA zápas medzi Gáborom Borárosom a Kirillom  Medvedovským, ktorý sa uskutočnil na druhom turnaji organizácie Fabriq MMA. Prípad týkajúci sa podozrivých stávok momentálne vyšetruje polícia. Rampa o tom informoval na Twitteri

Začiatkom marca promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný oznámil, že Boráros nakoniec nebude zápasiť v Liberci 15. apríla so Selimom Topuzom.  Podozrenie na to, že jeho zápas vo Fabriq MMA bol zmanipulovaný, je vraj také veľké, že ho nemožno ignorovať. 


„Sťahujeme ho do chvíle, než sa celá kauza vyšetrí,“ upresnil Novotný. Podľa Roberta Rampu má Boráros stopku, pokiaľ sa prípad nevyrieši, už aj v organizácii Fabriq MMA, ktorú vlastní zápasník a tréner Attilla Végh. Ešte predtým organizácia pre Šport.sk uviedla, že so zápasníkom ukončia spoluprácu, ak sa špekulácie o zmanipulovaní zápasu potvrdia.  

O podozrivo nezvyčajnom náraste stávok pred MMA duelom obľúbeného slovenského zápasníka Gábora Borárosa s Izraelčanom Kirillom Medvedovským na turnaji Fabriq MMA v Nitre informoval ako prvý český portál MMA Shorties

Pre portál sa vyjadril hlavný bookmaker spoločnosti Tipsport Pavol Boško: „Zaznamenali sme opakované stávky na výhru Gábora Borárosa presne v 2. kole a ukončenie zápasu v 2. kole v nezvyčajne vysokom objeme, čomu zodpovedali aj zvláštne pohyby kurzov, ako si všimlo veľa ľudí.“


Fanúšikovia MMA začali v diskusiách spochybňovať dôveryhodnosť zápasu a špekulovali, že by mohlo ísť o vopred dohodnutý výsledok. Boráros bol podľa ľudí až príliš pasívny a nešiel po ukončení v prvom kole, aj keď na to podľa nich mal príležitosť.

Ku kauze sa vyjadril aj Rytmus, ktorý na turnajoch Fabriq MMA uvádza a predstavuje zápasníkov. „Vnímam to tak, že organizácia nezodpovedá za výkony zápasníkov,“ povedal pre Nový Čas raper.

Domov
Zdieľať
Diskusia