Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2023, 10:55
Čas čítania 1:03
Martin Adam Pavlík

Bol posledný MMA zápas Gábora Borárosa zmanipulovaný? Na podozrivý nárast stávok upozorňuje slovenská stávková spoločnosť

Bol posledný MMA zápas Gábora Borárosa zmanipulovaný? Na podozrivý nárast stávok upozorňuje slovenská stávková spoločnosť
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY FABRIQ MMA GÁBOR BORÁROS MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tipujúci vraj stávkovali na výhru slovenskej MMA hviezdy v druhom kole v nezvyčajne vysokom objeme.

Český portál MMA Shorties v nedeľu informoval o podozrivo nezvyčajnom náraste stávok pred MMA duelom obľúbeného slovenského zápasníka Gábora Borárosa s Izraelčanom Kirillom Medvedovským na sobotňajšom turnaji Fabriq MMA v Nitre.

Pre portál sa vyjadril hlavný bookmaker spoločnosti Tipsport Pavol Boško: „Zaznamenali sme opakované stávky na výhru Gábora Borárosa presne v 2. kole a ukončenie zápasu v 2. kole v nezvyčajne vysokom objeme, čomu zodpovedali aj zvláštne pohyby kurzov, ako si všimlo veľa ľudí.“

„Ďalej v Tipsporte preverujeme všetky okolnosti ohľadom týchto stávok. Záver vyvodíme v najbližších dňoch, ako nám ukladá Zákon o hazardných hrách,“ dodal Boško.

Fanúšikovia MMA začali v diskusiách spochybňovať dôveryhodnosť zápasu a špekulovali, že by mohlo ísť o vopred dohodnutý výsledok. Boráros bol podľa ľudí až príliš pasívny a nešiel po ukončení v prvom kole, aj keď na to podľa nich mal príležitosť. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FABRIQ MMA (@fabriq_mma)

Ukončíme spoluprácu, ak sa podozrenia potvrdia

Práve pre toto podozrenie oslovil Šport.sk priamo organizáciu Attilu Végha, ktorá vznikla len minulý rok a pred turnajom v Nitre mala za sebou len jedno podujatie, s tým, či mohlo dôjsť k ovplyvneniu hlavného zápasu večera. 

„Nemáme a ani sme nemali žiadne informácie ohľadom možného previnenia zo strany zápasníka. Ak sa tieto špekulácie potvrdia, okamžite ukončíme akúkoľvek spoluprácu so spomínaným zápasníkom,“ reagovala organizácia.

A ako to vníma samotný Boráros? Vyjadril sa, že si chcel zápas užiť, nemal v úmysle zbytočne riskovať zranenie a hnať sa po skorom ukončení, keďže ho už 15. apríla čaká ďalší MMA zápas na turnaji Oktagon 41 v českom Liberci. Povedal, že duel s Medvedovským si presne takto predstavoval.

gábor boráros
Zdroj: OKTAGON MMA



Domov
Zdieľať
Diskusia