Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2023, 11:51
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Hogwarts Legacy sa predalo 12 miliónov kusov za 2 týždne. Hra za niekoľko dní zarobila 2-násobok kinotržieb Fantastických zverov

Hogwarts Legacy sa predalo 12 miliónov kusov za 2 týždne. Hra za niekoľko dní zarobila 2-násobok kinotržieb Fantastických zverov
Zdroj: Warner Bros. Games
TECH HOGWARTS LEGACY
Uložiť Uložené

Hra Hogwarts Legacy je niekoľkonásobne úspešnejšia ako filmy Fantastické zvery.

Hra Hogwarts Legacy dokázala za prvé dva týždne od vydania zarobiť až 850 miliónov dolárov. Na porovnanie, film Fantastic Beasts 3 mal po 11-12 dňoch v kinách na konte 280-miliónové tržby celosvetovo. Warner Bros. Games predalo za prvých 14 dní viac ako 12 miliónov kópií. Na PS4, Xbox One a Nintendo Switch vyjde neskôr počas roka. 

Odporúčané
RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock 22. februára 2023, 16:00

Úspech hry dokazuje, že značka Harry Potter je nesmierne silná, akurát s ňou treba narábať lepšie ako režisér David Yates vo svojej veľmi slabej filmovej sérii Fantastic Beasts.

Zároveň to dokazuje, aké sú hry v zábavnom priemysle dominantné a ako veľmi dokážu zarábať. Je možné, že v štúdiu Warner Bros. Games už teraz spriadajú plány na ďalšie hry z tohto sveta. Tvorcovia medzitým ohlásili, že v súčasnosti nie sú v pláne žiadne DLC rozšírenia s novým obsahom do hry.

Hogwarts Legacy
Zdroj: Warner Bros. Games
Domov
Zdieľať
Diskusia