Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2023, 12:30
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

Netrep sa Glebovi do backstageu, lebo ťa dá vyhodiť. Sleduj nový animovaný videoklip, ktorý kreslil sám Big Boy

HUDBA GLEB HUDOBNÉ NOVINKY RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

„Chcem, aby mi na pohrebe zahrali tvoj fu**ing track, vieš prečo? Lebo ho nebudem počuť,“ rapuje Gleb v novinke.

Gleb vydáva nový videoklip a zároveň prvý hudobný počin v roku 2023. Skladba workin workin prichádza aj s originálnym sprievodným vizuálom, ktorý je animáciou rôznych životných situácií rapera.

Ilustrácie v hudobnom klipe kreslil samotný raper v spolupráci so šikovným umelcom a maliarom Adamom Bázlikom, ktorých ich potom spracoval ako pohyblivé animácie.

Názvom skladby Gleb naznačuje, že ho čaká intenzívne pracovné obdobie. „Workin’ workin’ najprv, bullsh*t bullsh*t potom! Každý rok pracujem ako magor, no tento budem pracovať ešte o niečo viac,“ avizuje raper v príspevku na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gleb Big Boy (@glebzoo)

V kreslenom klipe vidíme Gleba nahrávať v štúdiu tak horlivo, až z jeho barov vybuchne laptop, v bare medzi metalistami, ktorí po ňom hádžu rozbitú fľašu, či v Parku Andreja Hlinku. Na tomto mieste v júli minulého roka pod oknami bytov bratislavského Ružinova odohral veľký koncert v rámci prvej oficiálnej šou k albumu BIG BOY FM.

Odporúčané
Gleb na bratislavskom koncerte rozpútal poriadne peklo Gleb na bratislavskom koncerte rozpútal poriadne peklo 7. júla 2022, 18:30

Dostal sa preň aj do večerných správ TV JOJ, pretože niektorí obyvatelia sa sťažovali na hluk a spúšť, ktorá po koncerte zostala. Koncert bol podľa všetkého síce oznámený, ale nebol povolený. Organizátor Tomáš Ščipák sa však bránil, že všetko bolo vybavené na úrade mestskej časti v oddelení kultúry aj na mestskej polícii. Gleb si z reportáže uťahoval na svojom Instagrame.

Gleb v skladbe rapuje napríklad aj o tom, aby si sa mu netrepal do backstageu, lebo ťa dá vyhodiť. Najviac v nás však zarezonoval nasledujúci verš: „Chcem, aby mi na pohrebe zahrali tvoj fu**ing track, vieš prečo? Lebo ho nebudem počuť.“ O hudbu sa postaral už tradične Glebov dvorný producent Komander.

Domov
Zdieľať
Diskusia