Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2022, 6:12
Čas čítania 0:48
Jakub Paulík

Gears of War na Netflixe: Priprav sa na hraný film a animovaný seriál pre dospelých

FILMY A SERIÁLY GEARS OF WAR SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia série majú ďalší dôvod na predplatenie si Netflixu.

Netflix sa spojil s kanadským vývojárom videohier The Coalition, aby pracovali na vytvorení hraného filmu zo sveta Gears of War a animovaného seriálu pre dospelých. Streamovacia platforma píše, že časom môžeme očakávať ďalšie potenciálne príbehy z tohto sveta. Všetko bude zrejme záležať na tom, akú budú mať pripravované projekty u divákov a kritikov odozvu.

Prvá hra Gears of War vyšla na Xboxe pred viac ako 16 rokmi a dnes celú sériu môžeme označiť za kultovú. Spoločnosť neinformovala, kto by mal na seriáli a filme pracovať, no o postavu hlavného hrdinu Marcusa Fenixa sa dlhodobo zaujímal herec Dave Bautista. 

Toho môžeš poznať napríklad ako Draxa z marveloviek Guardians of the Galaxy. Nemôžeme vylúčiť ani to, že sa vo filme či v seriáli ukáže aj Marcusov syn JD Fenix. Za jeho postavu si mohol hrať v Gears of War 4 z roku 2016. Posledná časť Gears 5 vyšla v septembri 2019.

Anketa:
Si fanúšikom Gears of War?
Áno.
Nie.
Nikdy som to nehral/nehrala.
Áno.
58 %
Nie.
16 %
Nikdy som to nehral/nehrala.
26 %
Domov
Zdieľať
Diskusia