Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2023, 12:30
Čas čítania 3:37
Dominik Vetrák

Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie

Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE
Uložiť Uložené

Toto je 10 najočakávanejších filmov, ktoré Netflix vydá v roku 2023. Sú medzi nimi aj adepti na oscarové ocenenia.

Netflix vydá v roku 2022 opäť desiatky filmov. Väčšina z nich bude zrejme kvalitou priemerná, no každoročne vydajú aj niekoľko úžasných snímok. Nakoniec, v našom rebríčku najlepších filmov roka 2022 sú 3 od Netflixu. 

Odporúčané
Už dlho sme nehrali návykovejšiu hru. Vampire Survivors je jedna z najlepších hier roka a je celkom zadarmo! Už dlho sme nehrali návykovejšiu hru. Vampire Survivors je jedna z najlepších hier roka a je celkom zadarmo! 5. januára 2023, 14:00

1. Beverly Hills Cop: Axel Foley (réžia: Mark Molloy)

Snímka vznikala niekoľko rokov, počas ktorých herec Eddie Murphy odmietal pokračovanie nakrútiť, pretože nebol spokojný so scenárom. Zdá sa však, že ho nakoniec scenárista Will Beal (Gangster Squad, Aquaman) uspokojil, keďže Murphy nakrúca pokračovanie od septembra 2022.

 

Herca v očakávanej snímke doplní Taylour Paige (Zola) či Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises). Réžie sa chopil Mark Molloy, pre ktorého pôjde o celovečerný debut, keďže predtým režíroval len krátke filmy a reklamy.

 

2. Havoc (réžia: Gareth Evans)

Netflix vydá akčný triler niekedy počas roka a my sa naň tešíme najmä preto, lebo ho režíroval Gareth Evans. Toho môžeš poznať ako režiséra úžasných akčných snímok The Raid. Hlavnú rolu v kriminálnom svete plnom drog a pochybných detektívov stvárnil Tom Hardy, pričom uvidíme aj Foresta Whitakera či Timothyho Olyphanta. 

3. Extraction 2 (réžia: Sam Hargrave)

Chris Hemsworth bol v novembri a decembri roka 2021 v Prahe, kde nakrúcal Extraction 2, pokračovanie podareného akčného filmu. Ak máš rád Johna Wicka, zrejme sa ti páčil, aj keď rozhodne nešlo o až takú kvalitnú žánrovku. Tvorcovia sa v dvojke chcú prekonať, o čom ťa presvedčí poriadne akčné video z nakrúcania. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 1. marca 2024, 12:30

O deji vieme len to, že Chrisova postava Tylera Raka koniec jednotky prežila a chystá sa na ďalšiu nebezpečnú misiu. O scenár sa znova postarali bratia Russovci a rovnako ako prvý diel, aj ten druhý režíruje Sam Hargrave. 

4. Rebel Moon (réžia: Zack Snyder)

Zackovi Snyderovi sa na Netflixe zapáčilo. Po jeho slabom zombie filme Army of the Dead nakrútil sci-fi Rebel Moon, v ktorom si zahrajú Charlie Hunnam, Sofia Boutella či Djimon Hounsou. Snímka sa zameriava na malú kolóniu na okraji galaxie, ktorá musí vzdorovať tyranskému národu. V zúfalom pokuse o prežitie pošlú mladú bojovníčku (Sofia Boutella) vyhľadať odvážnych bojovníkov z galaxie, aby jej pomohli postaviť sa tyranom. 

Nakrúcanie snímky sa skončilo po 8 mesiacoch v decembri 2022. Pôjde o blockbusterové sci-fi, takže dokončenie počítačových efektov zaberie dlhý čas. Premiéru teda nečakaj skôr ako na jeseň 2023. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 122166 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Späť
Zdieľať
Diskusia