Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2022, 12:19
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Nové epizódy na Netflixe budú možno vychádzať raz týždenne namiesto celej série naraz. Končí sa éra binge-watchingu?

Nové epizódy na Netflixe budú možno vychádzať raz týždenne namiesto celej série naraz. Končí sa éra binge-watchingu?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Streamovací gigant tým možno docieli, že sa ľudia budú k pozeraniu vracať častejšie.

Niektoré z najväčších seriálových hitov na Netflixe už možno čoskoro nebudeme môcť pozerať na jeden záťah (takzvaný binge-watching), píše Collider s odkazom na Puck Newsletter. Ešte v júli sme ťa informovali, že známa streamovacia platforma v druhom štvrťroku prišla o takmer milión predplatiteľov.

Vedenie preto zvažuje, akým spôsobom tento negatívny trend zastaviť, prípadne nalákať platiacich zákazníkov späť. Jednou z možností, nad ktorými premýšľajú, je začať vysielať epizódy na týždennej báze, podobne ako to majú mnohé iné streamovacie služby.

Anketa:
Máš radšej, keď seriál vyjde v celej sérii naraz alebo postupne po častiach?
Naraz
Postupne
Naraz
85 %
992 Hlasov
Postupne
15 %
171 Hlasov

Týmto spôsobom pristupuje k veci napríklad aj Amazon Prime Video so svojím novým fantasy hitom Lord of the Rings: The Rings of Power. Seriál sa najprv predstavil dvomi epizódami a následne začal ďalšie časti vysielať s týždenným odkladom. Než sa Netflix rozhodne pristúpiť k zmenám, pozri si, ktoré seriály v jeho ponuke stoja za binge-watching.

Odporúčané
10 najlepších seriálov na Netflixe budeš v domácej karanténe hltať jeden po druhom 10 najlepších seriálov na Netflixe budeš v domácej karanténe hltať jeden po druhom 15. marca 2020, 11:41
Domov
Zdieľať
Diskusia