Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. augusta 2022, 21:53
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Finálny trailer na Rings of Power odhaľuje démonov Stredozeme, hobitov či elfov v krvavých súbojoch

Finálny trailer na Rings of Power odhaľuje démonov Stredozeme, hobitov či elfov v krvavých súbojoch
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Lord of the Rings: Rings of Power premiéruje na Amazon Prime Video už 2. septembra. Uži si finálny trailer.

Spoločnosť Amazon zverejnila záverečný trailer na svoj očakávaný seriál The Lord of the Rings: The Rings of Power, ktorého výroba a propagovanie stoja stovky miliónov dolárov a už teraz ide o najdrahší televízny projekt vôbec.

Odporúčané
Predstavujeme hlavné postavy a rody v seriáli House of the Dragon. Kto sú Targaryenovci a ich spojenci z prvej časti? Predstavujeme hlavné postavy a rody v seriáli House of the Dragon. Kto sú Targaryenovci a ich spojenci z prvej časti? 23. augusta 2022, 8:30

Už 2. septembra uvidíme na streamovacej službe Amazon Prime Video prvé dve epizódy (každý nasledujúci piatok vyjde nová), takže si spoločne so seriálom House of the Dragon užijeme obrovské seriálové fantasy hody. Seriál Rings of Power vyzerá veľkolepo aj vo finálnom traileri, na ktorom vidieť, že sa rozpočet využil na zdokonalenie vizuálu a počítačových trikov.

Ostáva veriť, že nás nadchne aj príbehová časť a sympatické postavy. Už z trailerov sa zdá, že mladá Galadriel v podaní Morfydd Clark bude miláčikom publika. Seriál sa odohráva tisícky rokov pred udalosťami filmovej trilógie Pán prsteňov. Viac sa o ňom dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia