Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2022, 19:04
Čas čítania 0:39
Jana Chovancová

V Trenčíne sa začal festival Pohoda. Oslavuje 25. narodeniny

NEWS FESTIVAL POHODA HUDBA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vo štvrtok sa na trenčianskom letisku odštartoval najväčší hudobný festival Pohoda. Tento rok je výnimočný, oslavuje totiž 25. narodeniny.

Po rokoch pandemických opatrení a reštrikcií sa opäť vrátil v klasickej podobe najväčší hudobný festival na Slovensku. Na trenčianskom letisku si Pohodu užije približne 30-tisíc návštevníkov a vystúpia na nej stovky domácich i zahraničných interpretov. 

Tento rok festival Pohoda oslavuje 25. narodeniny, čo ho robí ešte výnimočnejším. Zo známych slovenských skupín tam vystúpi aj Polemic, Medial Banana, Slobodná Európa či Chiki liki tu-a. Z mnohých zahraničných účinkujúcich sa môžeš tešiť na Sigrid, Nick Cave & The Bad Seeds alebo aj na ukrajinskú skupinu Go-A, ktorá sa preslávila piesňou Shum v Eurovízii. 

Na festivale sa nachádza aj náš tím, ktorý dokumentuje situáciu a na Instagram Refresheru pridáva aktuálne storky z diania. 

Náš Refresher tím na festivale Pohoda.
Náš Refresher tím na festivale Pohoda. Zdroj: Refresher/Denisa Fordinálová
Anketa:
Si na festivale Pohoda alebo ho plánuješ navštíviť v ďalších dňoch? 
Áno, rozhodne ho navštívim.
Nie, na tomto festivale sa nezúčastním. 
Wueeej, som tu a je to bomba!
Áno, rozhodne ho navštívim.
6 %
Nie, na tomto festivale sa nezúčastním. 
84 %
Wueeej, som tu a je to bomba!
10 %
Mohlo by ťa zaujímať:
Aj v Chorvátsku môžeš vo vode naraziť na žraloka, hovorí expert. Nebál by som sa ich, väčšina je neškodná, upokojuje dovolenkárov
Pohoda 2022: Toto je line-up festivalu Pohoda. V akom čase vystúpia interpreti?
Šofér Fordu preletel okolo radaru priamo v obci rýchlosťou 106 km/h. Dávajte si pozor, lebo bude neskoro, varujú policajti
Domov
Zdieľať
Diskusia