Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2022, 11:00
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Som Vémolov obľúbený fighter, odkazuje Frayer Flexking. V novinke K.O. dissuje súpera Refewa

HUDBA FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Frayer Flexking sa už v piatok pobije s českým raperom Refewom, ktorému teraz posiela veľavravné odkazy.

Frayer Flexking sa po pol roku pripomína novou skladbou, ktorú vydáva len deň pred svojím druhým veľkým boxerským zápasom. V ňom sa postaví proti českému raperovi Refewovi, ktorému v samotnej skladbe venuje poslednú minútu. Svojho súpera kritizuje za to, že sa bezdôvodne obul do jeho hudby a zároveň nedokáže odpovedať na trashtalky, ktoré Flexking s radosťou iniciuje. Novinka s názvom K.O. už tradične prichádza aj s videoklipom.

Flexking plánuje ešte v tomto roku vydať aj ďalší album, v pripravovanom rozhovore pre Refresher povedal, že má nahratých množstvo skladieb, ale nechcel zbytočne zahlcovať priestor, keď ešte stále rezonuje labelový album Blasinec. 

Po zápase s Refewom si Frayer Flexking bude chcieť vyriešiť zdravotné komplikácie s kolenom a zvyšok roka chce venovať najmä hudbe. Celý rozhovor si budeš môcť prečítať už zajtra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia