Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2022, 19:00
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš TASR

Učiteľka v prešovskej škôlke nafúkala skoro 2 promile. Okamžite ju zobrali do väzby

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Učiteľka v materskej škole javila známky opitosti.

Polícia obvinila 39-ročnú Prešovčanku z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktorého sa údajne dopustila v utorok počas pracovného času. Učiteľku materskej školy zadržali, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.


Externým technikom BOZP bola žena za prítomnosti ďalších dvoch pedagogických zamestnancov a dvoch nepedagogických zamestnancov podrobená dychovej skúške, pretože javila známky požitia alkoholu. Výsledok skúšky bol pozitívny.


„Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá ženu opätovne podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok presiahol hodnotu 1,8 promile. Žena bola zadržaná a bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Vo veci sa bude postupovať v tzv. superrýchlom konaní,“ uviedla Ligdayová.



Mohlo by ťa zaujímať:
– Bruce Willis skončil s herectvom. Toto je jeho 10 najlepších filmov, ktoré musí vidieť každý fanúšik
10 najlepších filmov Keanu Reevesa: stvárnil zákerného rasistu, zhýralého detektíva, mamonárskeho právnika aj osamelého zabijaka
10 najlepších filmov Nicolasa Cagea
Domov
Zdieľať
Diskusia