Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Streda 6. 7. 2022 meniny má Patrik, Patrícia

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Gastro - Ľudia

Obľúbeným obedom ikonickej šéfky Vogue Anny Wintourovej je steak a šalát caprese za viac ako 77 dolárov

Anna je známa tým, že si rada vychutná to najlepšie z najlepšieho.

Jana Chovancová
17. máj 2022, 21:46 Čas čítania: 1:08
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Odoberať newsletter REFRESHERu
10 najlepších člankov Refresheru, raz za týždeň. Ak ťa emaily prestanú baviť, tak ich kedykoľvek zrušíš. Zadaním emailu súhlasíš s podmienkami portálu.
Gastro - Ľudia
0
Jana Chovancová
17. máj 2022, 21:46
Čas čítania: 1:08

Obľúbeným obedom ikonickej šéfky Vogue Anny Wintourovej je steak a šalát caprese za viac ako 77 dolárov

Anna je známa tým, že si rada vychutná to najlepšie z najlepšieho.

Jana Chovancová
17. máj 2022, 21:46
Čas čítania: 1:08
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok

Prvý májový utorok so sebou priniesol vydanie novej biografie Anny Wintourovej s názvom Anna, ktorú napísala novinárka Amy Odellová. Dielo ponúka pohľad na život ikonickej redaktorky Vogue vrátane toho, čo jedáva na obed. Píše o tom na svojom webe Business Insider

 

Odellová v knihe píše, že po presťahovaní pracovných priestorov sa obľúbeným jedlom Anny Wintourovej stal steak so šalátom caprese bez paradajok. Dopraje si ho v neďalekej reštaurácii Palm a zaplatí zaň 77,33 dolára. Zamestnanci reštaurácie ani samotná Anna sa však hneď pre Insider nevyjadrili. 

 

Redaktorka časopisu New York Magazine Emilia Petrarcová vyjadrila svoje pohoršenie nad Anniným obľúbeným jedlom. Šalát caprese má obsahovať štyri suroviny, sú nimi mozzarella, bazalka, olivový olej (alebo iný dresing) a paradajky. „Ako rodenú Talianku ma to uráža,“ komentovala Emilia. 

 

Autorka biografie tvrdí, že túto informáciu získala od dvoch separátnych zdrojov, ktoré chceli zostať v anonymite. Navyše dodala, že po tom, čo si na obed pravidelne vychutnávala mäso a syr, sa rozhodla urobiť zmenu. Kombináciu premenila na ovocie a syr. 

 

Napriek pohoršeniu redaktorky nad šalátom bez paradajok sa taliansky šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Michael Toscano vyjadril, že s tým nemá žiadny problém. „Úprimne, nie som z toho nijak pohoršený. Sto ľudí, sto chutí.“ 

Mohlo by ťa zaujímať:
KVÍZ: Majster N, Kakao či Raťafák Plachta. Otestuj si pamäť pri otázkach o legendárnych televíznych programoch
KVÍZ: Vyznáš sa v slovenských politických kauzách?
MS 2022: Českí komentátori nevedeli, že sú v živom vstupe. „Budeme odpovedať na to, čo nepočujeme,“ smial sa jeden z nich
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: Unsplash/Markus Spiske, Getty Images/Gilbert Carrasquillo
NAHOR
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy gastro
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.
Zatvoriť