Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
17. mája 2022 o 21:46
Čas čítania 1:08
Jana Chovancová

Obľúbeným obedom ikonickej šéfky Vogue Anny Wintourovej je steak a šalát caprese za viac ako 77 dolárov

GASTRO VOGUE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Anna je známa tým, že si rada vychutná to najlepšie z najlepšieho.

Prvý májový utorok so sebou priniesol vydanie novej biografie Anny Wintourovej s názvom Anna, ktorú napísala novinárka Amy Odellová. Dielo ponúka pohľad na život ikonickej redaktorky Vogue vrátane toho, čo jedáva na obed. Píše o tom na svojom webe Business Insider

Odellová v knihe píše, že po presťahovaní pracovných priestorov sa obľúbeným jedlom Anny Wintourovej stal steak so šalátom caprese bez paradajok. Dopraje si ho v neďalekej reštaurácii Palm a zaplatí zaň 77,33 dolára. Zamestnanci reštaurácie ani samotná Anna sa však hneď pre Insider nevyjadrili. 

Redaktorka časopisu New York Magazine Emilia Petrarcová vyjadrila svoje pohoršenie nad Anniným obľúbeným jedlom. Šalát caprese má obsahovať štyri suroviny, sú nimi mozzarella, bazalka, olivový olej (alebo iný dresing) a paradajky. „Ako rodenú Talianku ma to uráža,“ komentovala Emilia. 

Odporúčané
Do výzvy #VogueCouchCouture sa mohol zapojiť každý. Módny magazín zverejnil najlepšie DIY modely pretvorené z prehliadkových mól Do výzvy #VogueCouchCouture sa mohol zapojiť každý. Módny magazín zverejnil najlepšie DIY modely pretvorené z prehliadkových mól 16. februára 2021 o 16:40

Autorka biografie tvrdí, že túto informáciu získala od dvoch separátnych zdrojov, ktoré chceli zostať v anonymite. Navyše dodala, že po tom, čo si na obed pravidelne vychutnávala mäso a syr, sa rozhodla urobiť zmenu. Kombináciu premenila na ovocie a syr. 

Napriek pohoršeniu redaktorky nad šalátom bez paradajok sa taliansky šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Michael Toscano vyjadril, že s tým nemá žiadny problém. „Úprimne, nie som z toho nijak pohoršený. Sto ľudí, sto chutí.“ 

Mohlo by ťa zaujímať:
KVÍZ: Majster N, Kakao či Raťafák Plachta. Otestuj si pamäť pri otázkach o legendárnych televíznych programoch
KVÍZ: Vyznáš sa v slovenských politických kauzách?
MS 2022: Českí komentátori nevedeli, že sú v živom vstupe. „Budeme odpovedať na to, čo nepočujeme,“ smial sa jeden z nich
Domov
Zdieľať
Diskusia