Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 15:12
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Základný plán dňa je vyhnúť sa polícii. Erik Tresor vydáva debutový album, počúvaj ukážky všetkých skladieb

HUDBA ERIK TRESOR
Uložiť Uložené

Erik Tresor vydáva ukážky skladieb z debutového albumu Tresorofky.

Erik Tresor sa niekoľko rokov poctivo pripravoval na vydanie svojho debutového projektu, s ktorým sa nikdy nechcel zbytočne ponáhľať.

Dlhodobo fanúšikov zásoboval videosinglami a vybudoval si poctivú základňu poslucháčov, o ktorú sa teraz môže oprieť. Od stredy je totiž prvý album rapera z Vrakune v predpredaji a dočkali sme sa aj „snippetu“, resp. ukážok všetkých skladieb.

Na svoje si prídu tí, ktorí majú radi melodickejšie veci od Erika Tresora, ale aj zástancovia toho najpoctivejšieho uličného rapu, ktorý charakterizujú sociálne témy a veľmi podrobný opis každodenných útrap. 

Na albume budeme počuť najmä samotného autora, medzi hosťami nájdeme len Qzenga a Dana Kapitána, ktorý už tradične doručil veľmi zvučný refrén. Album Tresorofky si môžeš predobjednať na známej adrese Ruka Hore. Očakávať zároveň môžeme, že do samotného vydania ešte uzrie svetlo sveta minimálne jeden videoklip. Fyzické nosiče budú posielať od 7. februára. 

Erik Tresor je zároveň majiteľom barbershopu a šampiónom bojových športov, ktorým sa začal opäť aktívne venovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia