Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. februára 2022, 10:49
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

HBO Max štartuje na Slovensku už v marci. Poznáme cenu aj veľké výhody pre súčasných predplatiteľov HBO Go

HBO Max štartuje na Slovensku už v marci. Poznáme cenu aj veľké výhody pre súčasných predplatiteľov HBO Go
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

HBO Max bude mať oproti Netflixu takmer polovičnú cenu a ponúkne nové filmy z kín aj seriály.

Slovenská stránka HBO Max potvrdila oficiálny štart streamovacej služby na Slovensku. Už od 8. marca 2022 si budeš môcť užívať výhody rozšíreného katalógu filmov a seriálov z produkcie HBO a hollywoodskeho štúdia Warner Bros. Služba bude stáť 6,99 € mesačne. Avšak ak sa zaregistruješ od dnešného dňa až do 31. marca 2022, dostaneš celoživotnú zľavu 33 % na predplatné.

Musíš si však HBO Max predplácať neustále a nesmieš si predplatné zrušiť. Ak si ho niekedy v budúcnosti zrušíš, o zľavu 33 % prídeš. Na stránke HBO Max sa uvádza, že zľava bude už navždy, takže ak sa v budúcnosti napríklad zvýši cena predplatného, stále budeš platiť o tretinu menej. 

Odporúčané
10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách vo februári 2022 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách vo februári 2022 31. januára 2022, 10:30

Ak tak urobíš dnes, zaregistruješ sa do služby HBO Go, ktorá sa 8. marca automaticky mení na HBO Max, s tým, že ťa HBO vyzve, aby si si stiahol novú aplikáciu. Súčasní predplatitelia HBO Go budú platiť o 33 % menej, takže sa môžeš zaregistrovať rovno teraz, aby si na to neskôr nezabudol. Ak máš HBO Go ako bonus cez nejakého mobilného operátora, informuj sa vo veci ceny predplatného u neho. 

Aplikácia ponúkne až päť rôznych profilov v rámci jedného účtu, pričom jeden účet budú môcť naraz využívať až traja používatelia na troch rôznych zariadeniach. Na porovnanie, napríklad na Netflixe môžu naraz sledovať cez jeden účet maximálne štyria používatelia na štyroch rôznych zariadeniach.

Je to možné len na Premium úrovni, ktorá stojí 12 eur. Netflix však ponúka filmy a seriály v 4K, čo sa o HBO Max zatiaľ povedať nedá. 

Poteší informácia, že z HBO Max si budeš môcť čokoľvek stiahnuť, takže budeš môcť sledovať obľúbené seriály či filmy aj mimo internetového pripojenia. Náhľad dostupných filmov a seriálov nájdeš tu, v podstate však pôjde o celú produkciu HBO a hollywoodskeho štúdia Warner Bros.

Výhodou HBO Max bude aj to, že kinonovinky a veľké blockbustery od štúdia Warner Bros. budeš môcť na streamovacej službe pozerať už 45 dní po ich kinopremiére. 

Domov
Zdieľať
Diskusia