Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2022 o 11:30
Čas čítania 1:05
Ema Stanovská

Nemeckí popierači covidu si založili vlastnú kolóniu v Paraguaji. Chcú uniknúť pred 5G, chemtrails a povinným očkovaním

Nemeckí popierači covidu si založili vlastnú kolóniu v Paraguaji. Chcú uniknúť pred 5G, chemtrails a povinným očkovaním
Zdroj: Pxhere/CC0/volně k užití
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Krajina tento mesiac sprísnila podmienky vstupu do krajiny. Ďalší neočkovaní prisťahovalci sa do Paraguaja už tak ľahko nedostanú.

Skupina nemeckých, rakúskych a švajčiarskych prisťahovalcov si založila „ideologicky riadenú“ osadu v jednom z najchudobnejších regiónov Paraguaja – v dedine Caazapá. Na webovej stránke projektu sa píše, že ide o „vôbec najväčší urbanizačný a osídľovací projekt v Južnej Amerike“. Momentálne kolóniu osídľuje 150 ľudí, zakladatelia však veria, že toto číslo sa zvýši na tritisíc.

https://paraiso-verde.com/
Zdroj: paraiso-verde.com

Ohradená kolónia s rozlohou 1 600 hektárov a nazývaná El Paraíso Verde (Zelený raj) má byť útočiskom pred „socialistickými trendmi súčasnej ekonomickej a politickej situácie na celom svete, ako aj pred 5G, chemtrails, fluoridovanou vodou, povinným očkovaním a nariadeniami zo strany zdravotníctva“.

Portál Guardian píše, že v dedine Caazapá sa počet nemeckých prisťahovalcov od roku 2019 zvýšil o 97. Dôvodom je pandémia a skepticizmus ľudí voči vírusu a vakcínam. Jeden nemecký občan povedal, že za nárastom sú „zdiskreditované konšpiračné teórie o vakcínach proti koronavírusu“. Podľa jeho slov sa paraguajské imigračné zákony ukázali ako atraktívne pre Nemcov, ktorí chcú „utiecť z matrixu“.

https://paraiso-verde.com/
Zdroj: paraiso-verde.com

Prisťahovalci sa vzhľadom na tamojšiu veľmi úrodnú pôdu živia poľnohospodárstvom, hoci v pôvodnej vlasti mali úplne iné profesie. Lákajú ich aj priaznivé ceny, nízke dane a pokojné prostredie s malou hustotou obyvateľstva. To k vysťahovaniu nabáda aj starších ľudí, ktorí podľa nemeckého prisťahovalca „umierajú po očkovaní v domovoch dôchodcov“.

https://paraiso-verde.com/
Zdroj: paraiso-verde.com

Keď Paraguaj zaznamenal v júni 2021 najvyššiu mieru úmrtí na covid na obyvateľa na svete, kolónia zdieľala videá z veľkých večierkov, ktoré sú v rozpore s obmedzeniami.

Odporúčané
V Číne sa koronavírusom nakazilo 250 miliónov ľudí za prvých 20 dní decembra, tvrdia hrozivé uniknuté dokumenty. Ako je to možné? V Číne sa koronavírusom nakazilo 250 miliónov ľudí za prvých 20 dní decembra, tvrdia hrozivé uniknuté dokumenty. Ako je to možné? 25. decembra 2022 o 12:00

Prítomnosť veľkej skupiny antivaxerov znepokojuje miestne úrady zdravotníctva. Paraguajské ministerstvo zdravotníctva tento mesiac vyhlásilo, že cudzinci, ktorí nemajú v krajine trvalý pobyt, musia pri vstupe do krajiny predložiť potvrdenie o očkovaní. Od nadobudnutia účinnosti tohto nariadenia zakázal Paraguaj vstup štyrom nemeckým prisťahovalcom.

Domov
Zdieľať
Diskusia