Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022 o 19:49
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

3. séria Zaklínača má prvú klapku už v marci. Nové časti uvidíš skôr, než si si myslel

3. séria Zaklínača má prvú klapku už v marci. Nové časti uvidíš skôr, než si si myslel
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Henry Cavill sa už čoskoro oblečie do brnenia a začne zabijať príšery.

Zaklínač je jedným z najsledovanejších seriálov Netflixu a po druhej sérii môžeme s pokojom na srdci povedať aj to, že jedným z tých najlepších sci-fi/fantasy projektov streamovacieho gigantu. Na druhú sériu sme po premiére tej prvej čakali dva roky, no primárne to spôsobila pandémia.

Odporúčané
Ako sa Zaklínač zmenil oproti knihám a ktoré zmeny sa podarili? Aký dosah bude mať odhalenie na konci na 3. sériu? Ako sa Zaklínač zmenil oproti knihám a ktoré zmeny sa podarili? Aký dosah bude mať odhalenie na konci na 3. sériu? 23. decembra 2021 o 12:30

Tvorcovia tak mali aj viac času pracovať na scenári tretej série, ktorý dokončili už v decembri. V januári sa začínajú prípravy na natáčanie, pričom samotné natáčanie s hercami sa začne podľa portálu Redanian Intelligence, ktorý pravidelne prináša správy zo zákulisia seriálu, už v marci 2022.

Ak sa natáčanie nepreruší, malo by byť hotové do konca jesene/začiatku zimy 2022, takže premiéry sa zrejme dočkáme najneskôr v lete 2023. Pôjde tak o maximálne rok a pol dlhé čakanie po druhej sérii. Ešte predtým, niekedy v lete tohto roku, by mal byť uvedený seriál Blood Origin, ktorý zobrazí udalosti v tomto svete na začiatku konjunkcie sfér, keď sa prepojili svety príšer, ľudí a iných rás. 

Zaklínač
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia