Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 13:40
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Ženy z 3. série Too Hot to Handle prosia mužov, aby kašľali na peniaze a porušili pravidlá pre ich božské telá

Ženy z 3. série Too Hot to Handle prosia mužov, aby kašľali na peniaze a porušili pravidlá pre ich božské telá
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

3. séria bude na Netflixe dostupná už 19. januára.

Ani sme sa nenazdali a je tu nová séria Too Hot to Handle. Po 2. sérii a nových verziách z Južnej Ameriky sa vraciame ku klasike s 10 nadržanými mladými na ostrove. Tentoraz však budú hrať o dvojnásobnú výhru, teda o 200-tisíc dolárov. Všetkých 10 epizód bude na Netflixe dostupných 19. januára. 

Odporúčané
Z Halo Infinite tvorcovia vyhodili 2/3 obsahu. Toto je cesta od hernej katastrofy roka až k jednej z najlepších hier roka Z Halo Infinite tvorcovia vyhodili 2/3 obsahu. Toto je cesta od hernej katastrofy roka až k jednej z najlepších hier roka 12. januára 2022, 9:30

Súťažiaci musia na ostrove lásky vydržať 4 týždne bez toho, aby medzi sebou čokoľvek mali. Nesmú sa bozkávať, uspokojovať (ani sami seba), no a už vôbec nesmú mať žiaden sex. Za porušenie pravidiel ich z ostrova nevyhodia, ale podstatne sa im zníži finančná odmena.

Je vysoko pravdepodobné, že tvorcovia tejto úspešnej reality šou majú vypracovaný scenár, ktorého sa účastníci držia, aby tak zaistili dostatočnú dávku emócií, sexuálneho napätia a zvratov. Alebo sme skutočne obyčajné zvieratá a nevydržíme nemať sex ani mesiac, aj keď tým prídeme o desiatky tisíc dolárov/eur?

Domov
Zdieľať
Diskusia