Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2022, 14:34
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Novak Djoković a jeho tím právnikov si mierne zavarili. Tvrdia, že mal koronou v čase, keď sa dokázateľne veselo stretával s ľuďmi

ŠPORT NOVAK DJOKOVIĆ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Údajne pozitívny PCR test vytiahli právnici tenistu ako argument, prečo ho vpustiť do Austrálie. Médiá zase rýchlo vytiahli fotku Djokovića s hromadou detí deň po ňom.

Novak Djoković podľa vyjadrenia svojich právnikov dostal výnimku z očkovania preto, lebo prekonal ochorenie covid-19. Pozitívny test mu údajne vyšiel 16. decembra, píše Daily Mail.

Problémom však je, že deň nato miesto izolácie údajne odovzdával mladým hráčom trofeje, o čom svedčí ich spoločná fotografia. Na záberoch pritom nemal ani nasadené ochranné rúško. Pokiaľ slávnemu tenistovi naozaj vyšiel 16. decembra pozitívny test a bol si toho vedomý, zámerne vystavil ľudí riziku nákazy koronavírusom.

Advokáti Novaka Djokovića momentálne bojujú za to, aby sa športovec mohol 17. januára zúčastniť na Australian Open. Výnimku mu vraj udelili dve nezávislé komisie. Úrady ho však po prílete do Melbourne nechceli vpustiť do krajiny a umiestnili ho do ubytovacieho zariadenia. Jeho rodina sa sťažuje na to, že tam žije v hrozných podmienkach.

Odporúčané
Novak Djoković mal v decembri koronavírus, jeho právnici argumentujú, že by mal mať na Australian Open výnimku Novak Djoković mal v decembri koronavírus, jeho právnici argumentujú, že by mal mať na Australian Open výnimku 8. januára 2022, 15:10

V pondelok sa prípad tenistu dostane pred súd, ktorý rozhodne, či ho vpustia do krajiny alebo deportujú preč. Austrálsky minister zdravotníctva už v minulosti informoval, že prekonanie ochorenia covid-19 na vstup do krajiny nestačí.

Domov
Zdieľať
Diskusia