Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 9:08
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

V USA upiekli 400-kilový marihuanový koláčik. Je najväčší na svete, ale do Guinessovej knihy ho nechceli

NEWS MARIHUANA
Uložiť Uložené

Rekord Guinessova kniha odmietla, lebo sa týka marihuany.

Americká firma, ktorá vyrába produkty z marihuany, upiekla doteraz najväčší koláč obsahujúci látku THC. Urobili to pri príležitosti Národného dňa brownie, uvádza Complex.

Firma zároveň odpromovala novú značku cukroviniek z marihuany pod názvom Bubby’s Baked a vzhľadom na úspech príspevku na Twitteri sa zdá, že im zámer vyšiel podľa predstáv. Dielo pekárov váži necelých 400 kilogramov a obsahuje 20-tisíc miligramov THC. 

Na príprave koláča sa podieľalo 5 ľudí a chystali ho niekoľko dní. Do receptu zakomponovali 1 344 vajec, približne 110 kilogramov cukru, 36 kilogramov múky, 95 kilogramov masla, kilo kypriaceho prášku a ďalších asi 50 kíl kakaového prášku. Koláč vo výsledku obsahoval medicínsku marihuanu s vysokým obsahom THC. 

Podľa rekordu v Guinessovej knihe mal doterajší najväčší koláčik brownie približne 110 kilogramov, v tomto prípade však odmietli zapísať výsledný produkt do knihy rekordov, pretože obsahuje marihuanu. „Bohužiaľ, Guinnessova kniha rekordov zamietla náš záznam, pretože neakceptuje záznamy súvisiace s marihuanou,“ povedal šéf spoločnosti Ryan Crandall.

Domov
Zdieľať
Diskusia