Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2021, 8:37
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Keď ideme do klubu, je to ako ísť na kopec, plná p**a ľudí, nedá sa vidieť na koniec. DMS rozbíjajú všetko, čo im príde do cesty

HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Dame, Separ a Smart otvárajú ďalšiu kapitolu skupinovej kariéry skladbou Tanečná pesnička. Spúšťajú predpredaj albumu s názvom HUHU.

DMS vydávajú nový album s názvom HUHU, ktorý si už teraz môžeš objednať na stránke Ruka Hore. Objednať si ho môžeš spolu s fyzickou kartou, vďaka ktorej dostaneš prístup k digitálnej verzii albumu v úložisku, z ktorého si skladby pohodlne stiahneš do svojho zariadenia. Album oficiálne vychádza 6. decembra, dovtedy budú prebiehať predobjednávky a pravdepodobne sa dočkáme aj videosnippetu, teda ukážok všetkých skladieb.

Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj prvej plnohodnotnej skladby s názvom Tanečná pesnička, v ktorej Dame, Separ a Smart rapujú najprv do housovej a potom metalovej hudobnej produkcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia