Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2021, 11:58
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík TASR

S dopravou v Bratislavskom kraji bude problém aj v ďalších dňoch. Arrive chýba asi 100 vodičov

NEWS ARRIVA BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Dopravca sľúbil rýchlu nápravu.

Regionálny autobusový dopravca Arriva nahradil v Bratislavskom kraji Slovak Lines. Výpadky spojov z pondelka sa však budú opakovať aj dnes, chýba mu totiž približne 100 vodičov.

Obmedzenie dopravy sa v pondelok týkalo predovšetkým oblastí Pezinka a Senca. V pondelok prišlo k obmedzeniu na 50 linkách. Za výpadky spojov čakajú dopravcu sankcie. V stredu 17. novembra, na štátny sviatok, by vraj mala doprava fungovať bez obmedzení.

Odporúčané
Terapeutka mi pustila rádio a odišla niečo vybaviť. To mala byť terapia, tvrdí Hana s hraničnou poruchou osobnosti Terapeutka mi pustila rádio a odišla niečo vybaviť. To mala byť terapia, tvrdí Hana s hraničnou poruchou osobnosti 15. novembra 2021, 12:30

„Pokračujeme v zazmluvňovaní vodičov. Hneď ako budú linky obsadené vodičmi, doprava sa vráti k bežným cestovným poriadkom,“ povedala pre TASR riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločnosti Arriva na Slovensku Petra Helecz.

Domov
Zdieľať
Diskusia