Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2021, 8:14
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Je lepšie zarábať stotisíce jak čakať, čo si šéf zas vymyslel. Rytmus odkazuje, aby sa každý chlap postaral o svoju rodinu

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Ešte pred tým, ako príde smršť zvaná Kontrafakt, prichádza Rytmus.

Už čoskoro Rytmus, Ego a Anys rozbehnú kontrafaktovú mániu, ešte predtým však prichádza jedno prekvapenie. Rytmus nezaháľa ani so sólovými vecami a formu ukazuje na novinke, kde po jeho boku rapuje Viktor Sheen. Český raper sa už objavil na zatiaľ poslednom albume KF, preto nie je jeho účasť v tomto prípade veľkým prekvapením. Dokonca má možnosť skladbu otvárať. 

Novinka dostáva názov Cheers a autori pripíjajú na svoju finančnú nezávislosť. Zároveň ide o svojsky motivačnú záležitosť, keďže Rytmus aj Viktor Sheen sú zástancami teórie, že muži by mali byť v rodine tí, čo ju dokážu zabezpečiť.

O videoklip sa bez väčších prekvapení postaral pražský režisér Jan Strach, ktorý si miesto jednotky v tejto disciplíne na Slovensku a v Česku vybojoval už pomerne dávno. Aj po desiatkach vizuálov však dokáže príjemne prekvapiť, a tak je prirodzenou voľbou číslo jeden v prípade raperov s neobmedzeným rozpočtom. 

Hudbu doplnil Leryk a nám neostáva nič iné ako odpočítavať posledné dni do momentu, kým uzrie svetlo sveta nový album KF Jako Rolls. Zatiaľ je isté len to, že to bude ešte tento rok, keďže Kontrafakt v roku 2021 oslavuje dôležité jubileum. 

Domov
Zdieľať
Diskusia