Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2021, 20:00
Čas čítania 1:10
Tímea Krauszová

TOP 3 v stredu: Plačková údajne obchodovala s kokaínom, Cigánikovú napadli cestou do práce a pápež má nové BMW

NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie správy dňa.

Plačková a René údajne obchodovali s kokaínom

Zuzana Plačková a René Strausz boli podľa vyšetrovateľov NAKA súčasťou organizovanej zločineckej skupiny najmenej šiestich osôb, ktoré pôsobili na území Trnavského, Bratislavského a Trenčianskeho kraja. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky preukaz.

Špecializovaný trestný súd dnes rozhoduje o tom, či členov údajného gangu zoberie do väzby. Proti Plačkovej a jej manželovi svedčia minimálne traja svedkovia. Prečítaj si viac tu.

Plačková
Zdroj: Instagram/Zuzana Plačková

Poslankyňu Cigánikovú napadli

Poslankyňu a predsedníčku Výboru NR SR pre zdravotníctvo Janu Bittó Cigánikovú (SaS) cestou do parlamentu niekto napadol. Povedala o tom počas rokovania parlamentu. Odôvodnila tým svoj neskorý príchod.

Útočník vraj nesúhlasil s jej politickými názormi, čo bolo aj dôvodom fyzického konfliktu. Prečítaj si viac tu.

Jana Cigániková
Zdroj: Instagram/@jankabittociganikova

Pápež dostal od BMW do daru elektromobil

BMW darovalo Svätému Otcovi na znak snahy o ochranu našej planéty snehobiely elektromobil i3. Je jedným z najúspešnejších elektrických áut na svete, ktoré je na trhu už od roku 2013.

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022, 20:00

Exemplár elektrického BMW je v unikátnej, celobielej farebnej konfigurácii, keďže z karosérie sa vytratili všetky čierne detaily a doplnky. Docielila sa tak vizuálna čistota.  Prečítaj si viac tu.

BMW, i3,
Zdroj: BMW

Instagramový post dňa: YEEZY x GAP

Na webe Yeezy GAP v noci ešte svietilo odpočítavanie. Dnes odhalila značka nové mikiny, akurát včas do jesenného sychravého počasia. Kolekcia v jasných farbách je zo 100 % bavlny, mikiny sú dizajnovo veľmi čisté a nezdobí ich žiadna potlač alebo výšivky.

Spoluprácu so značkou Gap oznámil raper Kanye West v lete minulého roku. Podpísali ju obe strany na obdobie 10 rokov, pričom v prípade úspešného partnerstva vraj zmluva obsahuje klauzulu, vďaka ktorej je možné ho predĺžiť o ďalších päť rokov. Ako prvé sme uvideli objemné bundy, najprv v modrej, neskôr v čiernej farbe. Teraz prichádzajú na svet mikiny. 

Stoja 90 dolárov, kúpiť ich môžeš online.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YEEZY x GAP (@yeezyxgap)

Domov
Zdieľať
Diskusia