Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2021, 13:26
Čas čítania 0:32
Richard Bonde

Štúdio Paramount ohlásilo zdržanie premiéry filmov Top Gun: Maverick a Mission: Impossible

FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7 TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Premiéra filmu Top Gun sa z novembra odkladá až na máj.

Spoločnosť Paramount Pictures v stredu vyhlásila, že vydanie filmov Top Gun: Maverick a Mission: Impossible 7 sa zdrží pre prudký nárast pozitívnych na variant delta ochorenia covid-19 v USA. Informoval o tom portál Variety.

Odporúčané
VIDEO: Španielsko je po búrke pod vodou, tisícky domácností zostali bez elektriny. Môže za to klimatická zmena, tvrdí štúdia VIDEO: Španielsko je po búrke pod vodou, tisícky domácností zostali bez elektriny. Môže za to klimatická zmena, tvrdí štúdia 2. septembra 2021, 11:42

Premiéru filmu Top Gun s Tomom Cruisom posunuli z 19. novembra 2021 na 27. mája 2022. Mission: Impossible posunuli až na 30. septembra 2022. Dôvodom posunov je podľa Paramount Pictures nízky povolený počet divákov v kinách.

Ďalším titulom, ktorý tento rok neuvidíme, je Jackass Forever s Johnnym Knoxvillom, ktorý z októbra posunuli na 4. februára 2022.

Odporúčané
VIDEO: Kanye West sa nechal podpáliť v dome, v ktorom vyrastal. Kim Kardashian sa kvôli nemu prezliekla do svadobných šiat VIDEO: Kanye West sa nechal podpáliť v dome, v ktorom vyrastal. Kim Kardashian sa kvôli nemu prezliekla do svadobných šiat 2. septembra 2021, 10:09

Niektoré veľkofilmy sú stále naplánované na tento rok, napríklad ďalší diel Jamesa Bonda s názvom No Time to Die, ktorý bude mať premiéru 8. októbra, a The Matrix 4 s premiérou 22. decembra 2021.

Zoznam najlepších filmov herca Tom Cruise nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia