Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2021, 10:33
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Vémola zložil „kabelku“, do klietky by sa mohol vrátiť ešte tento rok: Čoskoro som späť a Pirátovi zoberiem opasok

Vémola zložil „kabelku“, do klietky by sa mohol vrátiť ešte tento rok: Čoskoro som späť a Pirátovi zoberiem opasok
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Karlos Vémola musel na poslednú chvíľu odstúpiť z dôležitého zápasu v Oktagone 26 pre zranenia. Lekári nevylúčili, že by sa mohol zotaviť veľmi rýchlo.

Karlos Vémola musel náhle podstúpiť náročnú operáciu tricepsu, pričom mu lekári oznámili, že komplikáciu nedokážu vyriešiť len jednou operáciou. Už čoskoro by sa však mohol dočkať aj ďalšej, keďže sa zotavuje veľmi rýchlo.

Na facebookovej stránke Fightlive oznámil, že mu lekári zložili monitorovací prístroj, ktorý nazval „kabelka“. Sadru si musí zatiaľ nechať, a to aj preto, že ho odborníci na klinike poznajú a tušia, že by mohol ruku zaťažiť aj napriek tomu, že to má zakázané. 

Český MMA zápasník je pripravený vrátiť sa do klietky, hneď ako to bude možné. Spoluorganizátor z Oktagonu MMA Ondřej Novotný je otvorený myšlienke, že by sa Karlos mohol do klietky vrátiť ešte tento rok na jubilejnom 30. pokračovaní, ktoré by sa malo konať v pražskej O2 aréne. 

Karlos Vémola sa stretne s Pirátom Krištofičom, ktorý ho na poslednú chvíľu nahradil v titulovom zápase s Marcinom Naruszczkom. Aj napriek tomu, že mal na prípravu málo času, Pirát Naruszczku dokázal poraziť na body a stal sa dočasným šampiónom Oktagonu. Karlos vo videu nenecháva nič na náhodu a hovorí, že Piráta bez problémov porazí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia