Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2021, 22:03
Čas čítania 0:45
Tímea Krauszová

Ružový diamant je späť! Lil Uzi Vert si ho opäť dal implantovať do čela

Ružový diamant je späť! Lil Uzi Vert si ho opäť dal implantovať do čela
Zdroj: Getty Images for iHeartMedia/Rich Fury
NEWS LIL UZI VERT
Uložiť Uložené

Najružovejších 24 miliónov dolárov, aké dnes uvidíš.

Raper Lil Uzi Vert už asi nevie, čo od dobroty. Vyzerá to tak najmä pre kauzu ružového diamantu v hodnote 24 miliónov dolárov, na ktorý si dlho šetril a konečne si ho zadovážil začiatkom tohto roka. Hneď si ho dal implantovať do hlavy, lebo inak by ho stratil. Neskôr si ho pre zdravotné komplikácie vybral. 

Diamant a nová kerka

Jazyk rapera zdobí nové tetovanie a jeho čelo zas staronový šperk. Lil Uzi Vert si opäť implantoval svoj diamant. Ide o prírodný ružový diamant, za ktorý posielal šperkárovi splátky už od roku 2017. Implantovať si ho dal hneď po splatení poslednej splátky. Jedenásťkarátový klenot zdobí jeho čelo a zatiaľ to vyzerá, že mu spod neho nevyteká krv ako naposledy.

Fanúšikovia si diamant opäť všimli na videu z nedele, ktoré pridal na sociálne siete. 

Excentrický raper má pomerne bizarné obdobie v mediálnom priestore. Plánuje si kúpiť planétu mimo našej slnečnej sústavy a netuší, koľko má rokov. Ale aspoň si nikdy, nikdy nikde nezabudne svoj diamant. Chráni si ho ako oko v hlave.

Domov
Zdieľať
Diskusia